Robert Lewandowski ar putea fi subiectul unui transfer spectaculos la finalul sezonului. De o bună perioadă de timp au apărut zvonuri că polonezul își dorește o nouă aventură pe finalul carierei, iar FC Barcelona ar încerca să-l convingă să meargă pe Camp Nou.
Deși s-a speculat că atacantul este nemulțumit de ofertele primite pentru a-și prelungi înțelegerea cu Bayern, scadentă în 2023, se pare că nu banii reprezintă o problemă. Sport.es anunță că polonezul are alte motive pentru care nu mai vrea să continue în Bavaria.
Primul ar fi legat de relația cu Julian Nagelsmann. În acest sezon, Lewandowski a marcat pe bandă rulantă (48 de goluri în toate competițiile), dar simte că stilul adoptat de tânărul antrenor nu i se potrivește întru totul. Polonezul este nemulțumit de faptul că nu mai ajunge atât de des în poziții de finalizare și pune asta pe seama faptului că tactica lui Nagelsmann nu este construită în acest scop. Lewa este un profesionist desăvârșit și nu a lăsat niciun moment impresia că nu-l agreează pe Nagelsmann, pentru a nu creea tensiune în echipă, dar în realitate atacantul nu ar fi deloc încântat de fotbalul propus de tehnician.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 14 ORE
Citește și:

Lewandowski, deranjat de interesul lui Bayern pentru Haaland

În al doilea rând, Lewandowski este nemulțumit că Bayern și-a manifestat intersul pentru Erling Haaland. Chiar dacă oficialii bavarezilor au anunțat că nu pot concura cu marile forțe ale Europei pentru achiziționarea norvegianului, simplul fapt că a existat această intenție l-a deranjat pe Lewandowski.
Deși are 33 de ani, Lewandowski este într-o formă fizică de invidiat și își dorește să mai joace ani buni la cel mai înalt nivel, astfel că nu i-a căzut deloc bine să audă că șefii lui Bayern se gândesc deja la viitor prin interesul pentru Haaland.
De altfel, presa germană a scris că șefii de pe Allianz Arena iau în calcul o despărțire de Lewandowski, mai ales dacă vor obține o sumă consistentă prin vânzarea sa, astfel că au întocmit deja un plan pentru aducerea unui înlocuitor.
Intenția lui Lewandowski de a pleca de la Bayern este cât se poate de serioasă, iar miercuri a avut loc o întâlnire între agentul său, Pini Zahavi, și reprezentanții clubului. Conform sursei citate, impresarul i-a informat pe oficialii lui Bayern despre planul atacantului, astfel că rămâne de văzut cum va gestiona gruparea bavareză această situație delicată.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
IERI LA 05:04
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40