Povestea frumoasă dintre Robert Lewandowski și Bayern Munchen pare că a luat sfârșit. După 8 ani în care au avut parte de momente extraordinare, cele două părți au ajuns într-un punct din care pare greu că se mai poate reveni.
Polonezul a luat deja decizia în privința viitorului său, dorind să plece de la Bayern Munchen, Barcelona fiind una dintre echipele interesate de atacantul polonez. Cu toate acestea, oficialii bavarezi nu vor să audă de o despărțire, deoarece Lewandowski mai are contract până în iunie 2023.
"Are contract până în 2023 și îl va duce până la bun sfârșit. Nu vom discuta probleme interne, oferte. Încă mai are un an. Am avut o discuție cu agentul său și am fost foarte clari când am spus că ne plănuim viitorul cu el în echipă", a declarat Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al celor de la Bayern, potrivit Marca.
Bundesliga
Mane a fost numit cel mai bun jucător african al anului. Senegalezul i-a învins pe Salah și Mendy
22/07/2022 LA 07:42
Citește și:

Agentul lui Lewandowski nu este de acord cu cei de la Bayern

În ciuda declarațiilor lui Salihamidzic, Pini Zahavi, agentul lui Lewandowski, a anunțat că Bayern Munchen reprezintă trecutul pentru atacantul polonez, care își dorește să plece.
"Pentru Lewandowski, Bayern reprezintă trecutul. Robert vrea să plece după 8 ani de muncă în care a dat totul pentru club. Acum, la aproape 34 de ani, are oportunitatea de a își îndeplini visul de-o viață. De ce vrea Bayern să îi ia această oportunitate?", a declarat Zahavi pentru Bild.
De asemenea, agentul lui Lewandowski a declarat că Bayern nu a venit cu vreo propunere de prelungire a contractului pentru atacantul polonez, iar discuțiile privind un posibil transfer al lui Erling Haaland, care a ajuns între timp la Manchester City, au cântărit enorm în decizia lui Lewa:
"Clubul nu i-a făcut vreo propunere de prelungire. El vrea să plece în vară, nu ne pasă de bani, nici mie, nici lui. Adevărul este că nu s-a simțit respectat de conducere timp de câteva luni, iar Bayern nu l-a pierdut pe Robert doar ca jucător, ci și ca om.
Robert Lewandowski este un om inteligent, a știut ce se întâmplă în jurul lui și ce plănuia Bayern. Știa că vor să îl înlocuiască cu Haaland, chiar tatăl lui Erling a confirmat acest lucru", a mai spus Zahavi.
Robert Lewandowski a ajuns la Bayern Munchen în vara anului 2014, de la Borussia Dortmund. În tricoul bavarezilor, atacantul polonez a marcat 344 de goluri în 374 de partide în toate competițiile, potrivit transfermarkt.com.
Bundesliga
Încă o încercare! Șefii lui Bayern au mers în Mallorca să-l convingă pe Lewandowski să mai rămână
21/06/2022 LA 06:25
Bundesliga
Uli Hoeness, declarații controversate: "Bayern va fi o echipă atractivă cu Lewandowski în ea"
20/06/2022 LA 14:57