Alphonso Davies, care a jucat ultima oară pe 17 decembrie 2021, a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen. Canadianul de 21 de ani s-a infectat cu Covid-19 și i-a fost depistată o inflamație la inimă la începutul lunii ianuarie.
El s-a alăturat colegilor săi și a efectuat mai multe exerciții timp de 45 de minute, după care a declarat că se simte foarte bine:
"Sunt fericit să revin. Recuperarea merge foarte bine până acum. Nu mai am probleme cu mușchii și cu inima, dar nu sunt recuperat 100%, încă. Pur și simplu sunt fericit că mă pot antrena din nou și sunt pregătit de muncă", a declarat Davies pentru site-ul clubului.
Bundesliga
Borussia Dortmund a anunțat că se desparte de antrenorul Marco Rose
IERI LA 11:18
Davies a ajuns la Bayern Munchen în ianuarie 2019 de la Vancouver Whitecaps, devenind rapid un titular al echipei. În acest sezon, el a bifat 23 de partide, fiind desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga al lunii noiembrie. De asemenea, în luna noiembrie 2021, el a bifat a 30-a selecție la echipa națională a Canadei.
Citește și:

Canada s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar

Alphonso Davies a avut parte de câteva zile foarte plăcute. Pe lângă revenirea la antrenamente, Davies s-a bucurat și de performanța colegilor de la echipa națională.
Canada s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar, după victoria cu 4-0 cu Jamaica. Davies a urmărit partida alături de fanii săi de pe Twitch, iar reacția sa de la finalul partidei arată ce reprezintă pentru canadieni calificarea la turneul final din luna noiembrie.
Canada s-a calificat la Cupa Mondială pentru prima oară în ultimii 36 de ani, prezența la turneul final din Qatar fiind abia a doua din istoria țării, după cea din 1986, la Cupa Mondială din Mexic.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54