Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern a anunțat primul transfer al verii, o mare promisiune a fotbalului olandez

Andrei Nicolae

Actualizat 13/06/2022 la 20:56 GMT+3

Bayern Munchen a anunțat că a semnat un contract pe 5 ani cu mijlocașul olandez Ryan Gravenberch, de la Ajax Amsterdam

Ryan Gravenberch soll laut Medien nach München wechseln

Credit imagine: SID

Ryan Gravenberch (20 ani), văzut un viitor mare star, este noul jucător al echipei Bayern Munchen. Jucătorul lui Ajax, care a făcut deja câteva meciuri foarte bune în Liga Campionilor, a semnat un contract până în 2027.
Acest lucru a fost dezvăluit chiar de gruparea bavareză pe Twitter, luni seară.
"Când Bayern mi-a oferit șansa de a juca la Munchen, nu a trebuit să mă gândesc de două ori la asta. Este unul dintre cele mai mari cluburi. Toată lumea își dorește să joace pentru această grupare. Vin la Munchen pentru a câștiga multe titluri. Totul este posibil cu acest club", a spus tânărul olandez pentru site-ul lui Bayern Munchen.

Bayern plătește 25 de milionae de euro pentru acest transfer

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, specialist în transferuri, afacerea a costat-o 25 de milioane de euro pe Bayern Munchen.
Ryan Gravenberch s-a alăturat academiei Ajax la vârsta de opt ani și de atunci s-a transformat într-unul dintre cele mai mari talente la mijlocul terenului.
El și-a făcut deja debutul și în echipa națională a Olandei. Gravenberch a jucat și la Euro 2020. În ciuda celor doar 20 de ani, mijlocașul olandez a ajuns la 103 meciuri pentru prima echipă a clubului Ajax.
Bayern Munchen nu se oprește aici cu transferurile. Sadio Mane este perla pe care bavarezii încearcă să o aducă în această vară de la Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo