Bayern Munchen a scăpat basma curată după partida de la Freiburg, pe care a câștigat-o pe teren cu 4-1, dar pe care risca să o piardă la masa verde din cauza unei neatenții rare.
În minutul 86, Julian Nagelsmann a vrut să-l înlocuiască pe Kingsley Coman cu Marcel Sabitzer, însă deși acesta din urmă a intrat pe teren, Coman nu a apucat să iasă, ba chiar a și atins mingea, în timp ce Bayern avea 12 jucători pe gazon.
Citește și:
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35

Bayern Munchen nu va pierde la masa verde meciul cu Freiburg

Cei de la Freiburg au sperat că ar putea câștiga meciul din cauza erorii adversarilor, dar memoriul lor a fost respins de Tribunalul sportiv al Federaţiei Germane de Fotbal (DFB). Cei care au judecat cazul au explicat de ce nu au luat o decizie radicală împotriva campioanei Germaniei, invocând că greșeala a fost una minoră și nu bavarezii au fost vinovați, ci arbitrul de rezervă, care a afișat pe tabelă un număr greșit.
"Cei de la Bayern nu pot fi făcuți responsabili pentru folosirea din culpă a unui jucător care nu avea dreptul să fie pe teren. Mai degrabă, continuarea jocului cu 12 jucători ai lui Bayern pe teren se datorează, în esență, unei abateri din partea arbitrilor", a fost comunicatul emis de DFB, conform kicker.de.
Freiburg ar avea dreptul să facă apel la această decizie în termen de 24 de ore, dar oficialii clubului din sud-vestul Germaniei nu iau în calcul acest lucru, fiind convinși că nu vor avea câștig de cauză. Cu siguranță, la decizia instanței de judecată a contribuit și faptul că meciul era decis la momentul incidentului, scorul fiind 3-1 pentru Bayern.
În aceste condiții, echipa lui Nagelsmann are drum liber către al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga. Cu 6 etape rămase de disputat din acest sezon, bavarezii au 9 puncte avans față de Borussia Dortmund și numai printr-un miracol ar mai putea pierde titlul. Astfel, Bayern se poate concentra mai mult pe Champions League, acolo unde are de remontat un handicap de un gol după turul cu Villarreal (0-1), din sferturile de finală.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58