Bayern Munchen a făcut publică dorința lui Robert Lewandowski de a pleca de la echipă în vară, cu un an înainte de expirarea contractului. După meciul de la Wolfsburg (2-2), din ultima etapă din Bundesliga, polonezul a admis și el că sunt șanse mari să plece, astfel că lucrurile sunt clare.
Barcelona este cea mai probabilă destinație a atacantului de 33 de ani, iar catalanii sunt așteptați să facă o ofertă oficială către Bayern. Echipa de pe Camp Nou este așadar aproape de o super lovitură, deoarece ar luat un jucător de talie mondială la un preț redus, Bayern fiind oarecum obligată să-l cedeze pe Lewandowski pentru o sumă mult sub valoarea sa.
Bavarezii s-au împăcat deja cu ideea, dar plănuiesc un răspuns pe măsură pentru Barcelona. Conform Mundo Deportivo, campioana Germaniei vrea să-l ia gratis pe Ousmane Dembele. Francezul va rămâne liber de contract la finalul stagiunii, iar plecarea sa de pe Camp Nou este iminentă.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58
Citește și:

Bayern Munchen, în cursă pentru Dembele

În urmă cu câteva săptămâni, oficialii Barcelonei au reluat discuțiile cu reprezentanții lui Demebele, dar nu s-a ajuns la niciun acord pentru prelungirea contractului. În aceste condiții, Bayern vrea să profite de oportunitate și să-l semneze pe francez, considrându-l o variantă ideală pentru flancurile atacului.
Dembele a fost legat și de o mutare la PSG sau la marile cluburi din Anglia, dar până acum nu e nimic concretizat, astfel că Bayern are o șansă reală în lupta pentru semnătura sa. Francezul cunoaște foarte bine Bundesliga, acolo unde a jucat cel mai bun fotbal al său, la Borussia Dortmund, și nu e exclus să aleagă o revenire în fotbalul german în detrimentul unei aventuri într-un campionat necunoscut.
Chiar dacă Dembele nu poate fi consdierat un înlocuitor direct pentru Lewandowski, pentru că cei doi jucători au stiluri total diferite, francezul ar fi cu siguranță un plus pentru formația lui Nagelsmann, mai ales că viitorul lui Serge Gnabry este incert, internaționalul german nesemnând deocamdată prelungirea contractului.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40