În vârstă de 25 de ani, Raphinha va fi transferat de Bayern Munchen în această iarnă, în schimbul a 50 de milioane de euro, anunță TNT Sports Brazil. Clubul de tineret al atacantului, Avai, va încasa 1,5 milioane de euro ca parte a tranzacției, acestea fiind toate informațiile oferite de jurnalistul Bruno Formiga.
Raphinha s-a alăturat lui Leeds de la Rennes în vara anului 2020 pentru 18,6 milioane de euro și se pare că ar putea fi parte a unei super-mutări în săptămânile viitoare la campioana Germaniei. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord, însă jurnaliștii brazilieni sunt convinși că mutarea are toate șansele să se realizeze.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
17/01/2022 LA 06:35

Raphinha la Bayern Munchen pentru 50 de milioane de euro

Deși nimeni nu a prevăzut până acum o plecare a lui Raphinha în ianuarie de la Leeds (locul 16 în Premier League), se pare că bavarezii fac eforturi uriașe pentru a-l aduce în Bundesliga. Brazilianul a fost unul dintre cei mai importanți și influenți jucători din lotul lui Bielsa de când a ajuns pe Elland Road și deși nu își permit să-l piardă la jumătatea sezonului din punct de vedere sportiv, pentru Leeds ar fi o lovitură pe plan financiar.
Sud-americanul a înscris 8 goluri în Premier League, oferind și o pasă de gol. Brazilianul este fără doar și poate principalul motiv pentru care Leeds nu se află acum pe un loc de retrogradare. Presa din Anglia scrie că Leeds nu ar dori ca mutarea să se realizeze, mai ales în iarnă, asta pentru că trupa lui Bielsa vrea să evite pe cât posibil locurile retrogradabile. Raphinha mai are contract cu Leeds până pe 30 iunie 2024.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Bundesliga
Bayern Munchen, singura campioană europeană importantă care a avut câștiguri în pandemie
12/01/2022 LA 14:07