Jucătorul nigerian în vârstă de 22 de ani are o primă parte de sezon foarte bună în Serie A. El a marcat nu mai puțin de 9 goluri pentru Napoli până acum, 5 în campionatul Italiei și 4 în Europa League. El a contribuit din plin la ascensiunea echipei sale până pe locul 1 în Serie A. În acest moment, Napoli are maximum de puncte, fiind singura formație din Top 5 campionate cu procentaj sută la sută.
Victor Osimhen este unul dintre jucătorii căutați de Real Madrid, potrivit publicației AS. El reprezintă un plan de rezervă în cazul în care Los Blancos eșuează în discuțiile cu Kylian Mbappé, Erling Haaland ori Robert Lewandowski.
Bundesliga
Verdict dur pentru Nkunku, după accidentarea de la națională. Transferul la Chelsea este în pericol
19/11/2022 LA 15:47

Bayern Munchen oferă peste 100 de milioane de euro pentru un obiectiv al echipei Real Madrid

Dar nu numai Real Madrid se interesează de jucătorul nigerian. Bayern Munchen a intrat pe fir. Iar mass-media din Italia subliniază că formația germană este dispusă să ofere mai mult de 100 de milioane de euro în vara viitoare pentru transferul său. Rămâne de văzut cde va avea de spus însă și Napoli, care a plătit aproape 80 de milioane de euro în 2020, pentru a-și asigura serviciile tânărului atacant.
https://i.eurosport.com/2021/10/17/3238533.jpg
Lupta din Europa dintre cele mai mari cluburi pentru a obține cei mai buni atacanți devine din ce în ce mai dură, punctează sursa citată. Chelsea, PSG, Manchester United, Manchester City și Bayern sunt cluburile care licitează cel mai mult, alături de Real Madrid.

Kylian Mbappe rămâne prioritatea numărul 1 pentru Real Madrid

Kylian Mbappé continuă însă să fie prioritatea Los Blancos, deși în ultimele zile a au apărut informații că și Barcelona s-ar putea implica pentru acest transfer. Asta nu face altceva decât să facă negocierile și mai dure.
Catalanii ar fi pregătiți să-i ofere francezului de 22 de ani o primă de instalare mai mare decât cea pe care ar vrea să o plătească madrilenii. Este vorba de un bonus de 90 de milioane de euro, aproape dublu față de cele doar 50 de milioane de euro pregătite de Real.
În plus, Barcelona ar urma să-i propună lui Mbappe un contract cu un salariu anual mai mare decât cel pe care i l-ar fi oferit gruparea blanco, care se ridică la 17 milioane de euro pe sezon.
https://i.eurosport.com/2021/10/20/3239735.jpg
În acest moment, pare puțin probabil ca starul lui PSG să se lase influențat de sume, ținând cont de faptul că și parizienii i-ar fi făcut mai multe oferte mult mai bune din punct de vedere financiar pentru a-l convinge să-și prelungească înțelegerea, neavând însă succes. Rămâne de văzut ce va alege Mbappe să facă din sezonul 2022/23.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Bundesliga
#VOCE Pre-Mondial printre wursti, bere pilsner și rivalități locale
18/11/2022 LA 11:38
Bundesliga
Xabi Alonso revine în fotbalul din Germania. Va antrena o echipă de Champions League
05/10/2022 LA 18:31