Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a acceptat oferta lui Bayern! Cât vor plăti bavarezii pentru transferul lui Sadio Mane

Andrei Nicolae

Actualizat 17/06/2022 la 17:41 GMT+3

Bayern Munchen este gata să plătească 42,5 milioane de lire sterline pentru Sadio Mane, suma la care l-a evaluat Liverpool, pentru a-i da drumul. Senegalezul de 30 de ani este pe cale să intre în ultimul an de contract cu gruparea de pe Anfield.

Sadio Mané

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, șefii lui Liverpool au decis să accepte oferta finală făcută de Bayern pentru Sadio Mane, luând în considerare și dorința fotbalistului de a pleca, hotărâre care le-a fost comunicată într-o manieră respectuoasă după finala Champions League.
Cele două cluburi au bătut palma pentru suma de 32 de milioane de euro, "cormoranii" urmând a primi și bonusuri în valoare totală de circa 8 mlioane de euro. Astfel, suma totală pentru transferul lui Mane poate ajunge la 40 de milioane de euro.
Mane va semna cu Bayern un contract valabil până în vara anului 2025, iar conform sursei citate, plecarea lui de la Liverpool a fost condiționată de transferul lui Darwin Nunez.

Sadio Mane este pe punctul de a se transfera la Bayern Munchen, bavarezii pregătind o ofertă îmbunătățită, în conformitate cu evaluarea clubului Liverpool, de 42,5 milioane de lire sterline, după cum anunță Sky Sports.
Pentru azi a fost stabilită o nouă rundă de discuții între toate părțile, Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al campioanei Germaniei, fiind hotărât să încheie un acord pentru ținta prioritară a clubului.
Bayern a fost tot timpul încrezătoare în acest transfer, după ce senegalezul și-a dat acordul verbal încă de luna trecută pentru un transfer. Campioana Germaniei a sperat că îl va putea obține la un preț mai redus, având în vedere că Mane intră în ultimul an de contract și poate pleca gratis în vara viitoare, dar Liverpool a ținut la preț.

Bayern Munchen pune pe masă oferta de nerefuzat de Liverpool pentru Sadio Mane

Primele două oferte ale bavarezilor, cifrate la 25, respectiv 30 de milioane de lire sterline au fost refuzate. Chiar dacă i-a găsit un înlocuitor lui Mane, pe Darwin Nunez, Liverpool le-a transmis bavarezilor că vor trebui să depună o ofertă serioasă care să se potrivească prețului cerut, mai spune sursa citată.
Gruparea de pe Anfield a considerat că 42,5 milioane de lire sterline este o cifră rezonabilă pentru un candidat la Balonul de Aur în ultimul an de contract. Trupa lui Jurgen Klopp a plătit 34 de milioane de lire sterline pe Mane când l-a transferat de la Southampton în vara anului 2016. Bayern este gata să plătească 42,5 milioane de lire sterline.
Mane a fost esențial pentru succesul clubului în ultimele șase sezoane, așa că va pleca cu binecuvântarea și recunoștința oficialilor.
Liverpool a fost conștientă că trebuie să evolueze fără sentiment ca factor de conducere și și-a recalibrat eficient atacul cu recrutarea lui Diogo Jota, Luis Diaz și Nunez, a mai spus Sky Sports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo