Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului

Bianca Dumitru

Publicat 17/05/2022 la 16:35 GMT+3

Ousmane Dembele este dorit, printre altele, la Bayern Munchen, care ar putea să-l piardă în această vară pe Robert Lewandowski. Potrivit presei din Franța, campioana din Bundesliga a intensificat lupta pentru francez.

Ousmane Dembélé (FC Barcelone) au Camp Nou

Credit imagine: Getty Images

După ce Robert Lewandowski și-a făcut publică decizia de a pleca în această vară de la Bayern Munchen, campioana Germaniei a hotărât să îi dea o lovitură Barcelonei, dorind să-l transfere pe Ousmane Dembele.
Francezul va rămâne liber de contract la finalul acestei stagiuni, iar Sky Sports a anunțat weekend-ul trecut că oficialii lui Bayern au luat deja legătura cu agentul lui Dembele, manifestându-și interesul pentru o mutare.
Acum, jurnaliștii L'Equipe au dezvăluit că bavarezii sunt extrem de concentrați în cursa pentru atacantul de 25 de ani. Francezii au scris că Dembele este considerat esențial pentru consolidarea liniei ofensive a echipei, mai ales în cazul în care și Gnabry ar decide să plece de la Munchen.
Astfel, șefii campioanei din Bundesliga ar fi intensificat discuțiile cu reprezentanții fotbalistului, care și-ar fi dorit, la rândul său, un transfer la Bayern încă de pe vremea când era jucătorul Borussiei Dortmund, înainte de a fi cumpărat de Barcelona pentru 140 de milioane de euro, în 2017.
În plus, Julian Nagelsmann și-ar fi dat deja aprobarea pentru mutare în discuții atât cu șeful lui Bayern, Oliver Kahn, cât și cu directorul sportiv, Hasan Salihamidzic.
Citește și:

Dembele, între Spania, Franța și Germania

În urmă cu câteva săptămâni, oficialii Barcelonei au reluat discuțiile cu reprezentanții lui Demebele, dar nu s-a ajuns la niciun acord pentru prelungirea contractului. În aceste condiții, Bayern vrea să profite de oportunitate și să-l semneze pe francez, considrându-l o variantă ideală pentru flancurile atacului.
Dembele a fost legat și de o mutare la PSG sau la marile cluburi din Anglia, dar până acum nu e nimic concretizat, astfel că Bayern are o șansă reală în lupta pentru semnătura sa. Francezul cunoaște foarte bine Bundesliga, acolo unde a jucat cel mai bun fotbal al său, la Borussia Dortmund, și nu e exclus să aleagă o revenire în fotbalul german în detrimentul unei aventuri într-un campionat necunoscut.
Chiar dacă Dembele nu poate fi considerat un înlocuitor direct pentru Lewandowski, pentru că cei doi jucători au stiluri total diferite, francezul ar fi cu siguranță un plus pentru formația lui Nagelsmann, mai ales că viitorul lui Serge Gnabry este incert, internaționalul german nesemnând deocamdată prelungirea contractului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo