Bayern Munchen a câștigat astăzi, cu scorul de 1-4, pe terenul celor de la Freiburg, într-un meci din a 28-a etapă din Bundesliga. Partida nu a fost lipsită de incidente, iar bavarezii riscă să fie depunctați.
În minutul 86, Julian Nagelsmann a vrut să-l înlocuiască pe teren pe Kingsley Coman cu Marcel Sabitzer, însă deși acesta din urmă a intrat pe teren, Coman nu a apucat să iasă, ba chiar a și atins mingea, în timp ce Bayern avea 12 jucători pe gazon.
Gazdele au protestat, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Conform regulamentului din Bundesliga, cei de la Freiburg pot să depună o contestație pentru această situație, în urma căreia campioana Germaniei ar putea pierde la masa verde.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
În cazul în care va obține victoria, echipa lui Christian Streich va urca pe loc de Champions League în clasament, astfel că e de așteptat să ia măsuri.
Citește și:

Borussia Dortmund, învinsă fără drept de apel de RB Leipzig

Tot astăzi, Borussia Dortmund a pierdut meciul cu RB Leipzig, cu scorul de 1-4. Laimer, cu o dublă (21', 30'), Nkunku (58') și Olmo (86') au adus victoria oaspeților, în timp ce pentru Dortmund a marcat Malen (84').
Dacă ar fi reușit să câștige, echipa lui Marco Rose ar fi putut rămâne la 6 puncte de Bayern Munchen, având șansa de a se apropia chiar la 3 puncte, în cazul în care bavarezii vor fi pierde meciul cu Freiburg.
În urma înfrângerii din această seară, însă, Borussia Dortmund are 57 de puncte și este pe locul 2, în timp ce Leipzig ocupă locul 4, cu 48 de puncte.
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58
Bundesliga
Bayern a rezolvat primul transfer pentru sezonul 2022/23! Sportivul a efectuat deja vizita medicală
06/05/2022 LA 12:01