Joan Laporta, președintele echipei FC Barcelona, a declarat că are deja două trasnferuri rezolvate pentru sezonul 2022/23. Nu a dat nume, dar ei sunt fundașul central danez al lui Chelsea, Andreas Christensen, și mijlocașul lui Milan, Franck Kessie.
Catalanii au discuții foarte avansate, dar încă nefinalizate, și cu formația Ajax, pentru transferul lui Noussair Mazraoui (24 ani), susține Marca. Bayern Munchen a intrat însă și ea pe fir și licitează foarte mult.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
ACUM 13 ORE
Potrivit Sky, echipa germană a făcut o "super ofertă" pentru fundașul marocan, care își încheie contractul cu entitatea olandeză în luna iunie a anului viitor. Nu este prima propunere făcută de Bayern, dar cea mai recentă este mult mai mare decât precedenta. Transferul lui Mazraoui la FC Barcelona este pus în pericol, având în vedere că bavarezii i-ar oferi aprope dublu ca salariu.

Bayern îl vrea pe Noussair Mazraoui, Barca nu are de gând să intre într-o licitație

Marca mai spune că gruparea blaugrana nu își pierde capul și așteaptă ca Mazraoui să facă o declarație și să decidă încotro vrea să-și îndrepte viitorul. Ceea ce Laporta a spus foarte clar, clubul nu va oferi contracte exorbitante niciunui jucător. Barca trece printr-un moment de dificultăți economice, iar parametrii salariali sunt foarte importanți pentru a menține un echilibru.
Întărirea postului de fundaș dreapta este o altă prioritate pentru Xavi, dar nu se va face nici un transfer cu orice preț. În plus, clubul vrea să încorporeze doar fotbaliști care își doresc cu adevărat să joace pe Camp Nou, așa cum au arătat Christensen și Kessie.
Milan și Borussia Dortmund sunt alte două cluburi care și-ar dori să-l transfere pe internaționalul marocan.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
IERI LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01