De MARIAN URSESCU
Augsburg se număra printre cele patru echipe care câștigaseră în fața bavarezilor în actualul sezon, alături de VfL Bochum, Borussia Monchengladbach și Eintracht Frankfurt.
Echipa pregătită de Markus Weinzierl și-a vândut scump pielea și pe Allianz Arena. A rezistat 82 de minute într-un meci în care bavarezii nu și-au creat mari ocazii de gol.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
ACUM 13 ORE
Bayern venea după înfrângerea cu Villareal, în Liga Campionilor, 0-1, dar era, după cinci luni de pauză, din nou susținută din tribune de 75.000 de spectatori.
Totul s-a năruit pentru oaspeți după ce englezul Reece Oxford a oprit balonul cu mâna la o minge trimisă cu capul spre poarta sa. Arbitrul a mers la margine pentru verificări și a arătat punctul de la 11 metri.
Lewandowski nu i-a dat nicio șansă conaționalului său, Rafal Gikiewicz, marcând al 32-lea gol al sezonului. Este al cincilea sezon consecutiv pentru polonez în care marchează peste 30 de goluri.
Augsburg nu a mai contat până la final, dovedindu-și fragilitatea ofesnivă, având o medie de sub un gol pe meci în partidele din deplasare. În schimb, Bayern se desprinde la 9 puncte distanță de Borussia Dortmund, în fruntea Bundesligii, cu 5 etape rămase până la final.
Drumul spre al 10-lea titlu consecutiv e larg deschis.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
IERI LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01