Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bild anunță că Mane va fi deturnat din drumul spre Bayern! Oferta pe care jucătorul și Liverpool nu o pot refuza

Bianca Dumitru

Publicat 01/06/2022 la 12:28 GMT+3

Sadio Mane se va despărți, cel mai probabil, în această vară de Liverpool, senegalezul nedorind să-și prelungească înțelegerea cu "cormoranii", care expiră în vara anului 2023. Deși s-a spus că fotbalistul este foarte aproape de Bayern, Mane este dorit și de PSG, care a pregătit o ofertă mult mai bună.

Sadio Mané durante Liverpool-Villarreal - Champions League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Liverpool este foarte aproape să se despartă în această vară de Sadio Mane, care a fost curtat intens în ultima vreme de Bayern Munchen. Având în vedere că riscă să îl piardă gratis pe Mane în iarnă, când fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club, "cormoranii" ar fi dispuși să îl cedeze acum pentru o sumă de aproximativ 50-60 de milioane de euro.
Deși Bild a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că Bayern e foarte aproape să își asigure serviciile fotbalistului senegalez, transferul pe Allianz Arena ar putea fi blocat de o altă forță a Europei.
Potrivit aceleiași surse, PSG este pregătită să intre în cursa pentru semnătura lui Sadio Mane, pregătind o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar, dar și un salariu mai mare pentru atacant.
Senegalezul este așteptat pe Parc des Princes de Kylian Mbappe, care are acum un rol important în luarea deciziilor și care și-a dat acordul pentru această mutare.
Citește și:

Sadio Mane și-a luat rămas-bun de la Liverpool

După ultimul meci din sezonul 2021/22, finala Champions League cu Real Madrid de la Paris, senegalezul a transmis un mesaj care i-a făcut pe fanii lui Liverpool să se gândească la faptul că aceasta a fost ultima partidă a lui Mane în tricoul "cormoranilor".
"Fanii au fost incredibili, vreau să le mulțumesc pentru tot ce au făcut. Pentru ei, pentru antrenor și pentru coechipierii mei: vă doresc tot binele din lume", a spus Sadio Mane, la doar câteva zile după ce anunțase că va vorbi despre viitorul său după ultimul duelul de pe Stade de France.
Sadio Mane a ajuns la Liverpool în vara anului 2016, de la Southampton. La vremea respectivă, vicecampioana Angliei a plătit 41,2 milioane de euro pentru senegalezul care a marcat 120 de goluri în 269 de partide.
Conform jurnaliștilor germani, pentru a-și prelungi contractul cu "cormoranii", Mane și-ar fi dorit un salariu de peste 460.000 de euro pe săptămână. Asta ar fi însemnat un salariu anual de circa 24 de milioane de euro, sumă pe care Liverpool n-ar fi dispusă să o plătească.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo