Erling Haaland ar fi putut fi protagonistul unuia dintre cele mai importante transferuri în 2021, când pe urmele sale au fost, printre altele, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool și Bayern Munchen. Plecarea lui de la Dortmund nu s-a realizat, dar cel mai probabil norvegianul va fi curtat începând de anul viitor, când intră în vigoare o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
Presa din Germania a confirmat acum existența unei clauze de reziliere de 75 de milioane de euro, punctând și care sunt cluburile care nu ar avea nicio problemă în a plăti această sumă de bani.
"Contractul lui Haaland cu Dortmund este valabil până în 2024, dar fotbalistul poate pleca în vară de la Borussia pentru suma fixă ​​de 75 de milioane de euro. Cei de la Real Madrid, Manchester City și Manchester United sunt dispuși să plătească această taxă de transfer", au notat jurnaliștii de la Bild.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
IERI LA 13:13
UNDE SE VA TRANSFERA ERLING HAALAND ÎN 2022?
Aceștia au amintit și de faptul că șefii Borussiei Dortmund ar vrea să-i dubleze salariul atacantului de 21 de ani pentru a-l convinge astfel să rămână la echipă încă un sezon, notând și declarația unui reprezentant al galben-negrilor, care a spus recent că "Erling ar face bine să ia în calcul să mai rămână un an la Dortmund, ar fi bine pentru dezvoltarea lui!"
Citește și:

DOAR 4 CLUBURI SUNT ÎN CURSA PENTRU TRANSFERUL LUI HAALAND

Agentul lui Haaland a vorbit în urmă cu aproximativ două săptămâni, pentru publicația Sport1, despre viitorul atacantului de 21 de ani. Mino Raiola a spus că știe deja care sunt cele 4 echipe aflate în cursa pentru semnătura fotbalistului de 21 de ani:
"Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară", a declarat Raiola. Între timp, bavarezii au spus că nu sunt interesați de transferul atacantului, punctând că echipa are deja un super-fotbalist pe acest post.
Erling Haaland, transferat de Borussia Dortmund în ianuarie 2020 de la Salzburg pentru doar 20 de milioane de euro, este cotat acum de site-ul transfermarkt.com la 150 de milioane de euro. Potrivit presei din Anglia, Manchester City va fi primul club care va încerca să bifeze transferul lui Haaland vara viitoare.
Cei de la The Times au anunțat că norvegianul în vârstă de 21 de ani este principala țintă de pe piața de mercato pentru oficialii campioanei din Premier League, care vor demara negocierile cu agentul lui Haaland, Mino Raiola, în ianuarie. Impresarul și-ar dori să obțină un salariu de 50 de milioane de euro pentru Haaland. Unul dintre atuurile pe care City le are în fața celorlalte cluburi care sunt interesate de semnătura lui Haaland este faptul că tatăl tânărului fotbalist a evoluat în perioada 2000-2003 la Manchester.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49