Borussia Dortmund a câștigat în această seară partida cu Main din deplasare, scor 0-1. Echipa lui Marco Rose a marcat golul victoriei în finalul partidei, atunci când lovitura liberă executată de Reyna l-a găsit excelent pe Witsel, care a trimis balonul în poartă.
Spre finalul partidei, spiritele s-au încins între jucătorii celor două echipe, iar centralul partidei a fost nevoit să le arate cartonașul galben lui Lucoqui și Witsel.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 17 ORE
Dortmund a mai ratat două ocazii mari până la fluierul final. Primul care a ratat a fost Brandt, care a fost angajat perfect de Haaland, dar nu a reușit să îl învingă pe Zentner. La ultima fază a partidei, Reyna a încercat să majoreze diferența dintr-o lovitură liberă, dar șutul său pe jos a fost parat de portarul lui Mainz.
Citește și:
Erling Haaland a intrat în minutul 57 în locul lui Marius Wolf. Norvegianul se află la a doua partidă după accidentarea care l-a ținut departe de teren aproape două luni. Chiar dacă nu a marcat, norvegianul a adus o schimbare pozitivă în jocul ofensiv al lui Dortmund, care și-a creat mai multe ocazii înaintea golului marcat de Witsel.
După 26 de partide, Borussia Dortmund se află pe locul al doilea în Bundesliga, cu 56 de puncte, fiind la doar 4 puncte distanță de liderul Bayern Munchen. Următorul meci al celor de la Dortmund va avea loc duminică, tot în deplasare, contra lui Koln.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
Bundesliga
Haaland și-a luat rămas bun de la fanii Borussiei! Mesajul postat după ultimul meci la Dortmund
14/05/2022 LA 17:04
Liga
Real Madrid, cu ochii pe cel mai tânăr debutant din istoria Bundesligii! Anunțul presei germane
11/05/2022 LA 18:51