Borussia Dortmund şi-a reiterat interesul pentru atacantul german Karim Adeyemi (Salzburg), conform directorului executiv Hans-Joachim Watzke, care însă nu mai doreşte o clauză eliberatorie ca în situaţia norvegianului Erling Haaland, transmite Agerpres.
Adeyemi este ales pentru a-l înlocui pe starul Haaland, care aproape sigur va pleca în vară prin activarea unei clauze eliberatorii de 75 milioane euro: "Dacă el vine, noi vom încerca să nu includem o clauză eliberatorie", a declarat Watzke la un post german de radio. Adeyemi, 20 ani, cu trei selecţii pentru Mannschaft, a disputat 40 de meciuri şi a marcat 21 de goluri în toate competiţiile din acest sezon pentru Red Bull Salzburg, campioana Austriei.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22

Borussia Dortmund îl vrea pe Adeyemi de la Salzburg în locul lui Haaland

Dortmund a ajuns la un acord financiar cu Salzburg şi îi oferă lui Adeyemi un contract pe cinci ani, dar oficialul german susţine că nu există presiune în definitivarea transferului: "Jucătorul a dat mai multe semnale că vrea să se alăture lui Dortmund. Trebuie să facem cumva".
Watzke a refuzat să dezvăluie dacă jucători ca Marco Reus, căpitanul echipei, şi fundaşul Mats Hummels vor primi prelungiri de contract după 2023, când ambii vor avea 34 de ani: ''Vom vedea, nu putem face predicţii. Vom purta discuţii în sezonul viitor. Dar ambii jucători au multe merite avem 100% încredere în ei''.
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50
Bundesliga
Haaland și-a luat rămas bun de la fanii Borussiei! Mesajul postat după ultimul meci la Dortmund
14/05/2022 LA 17:04