Erling Haaland este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai momentului. Atacantul de 21 de ani a impresionat pe toată lumea în ultimii ani prin evoluțiile sale, dar în acest sezon s-a confruntat cu câteva accidentări care au ridicat câteva semne de întrebare.
Norvegianul, care nu a mai înscris pentru Borussia Dortmund de la finalul lunii ianuarie, trece prin momente grele, temându-se că probleme fizice pe care le-a avut ar putea bloca realizarea unui transfer important.
Antrenorul nemților a vorbit despre una dintre cele mai mari frici ale lui Haaland. Marco Rose a dezvăluit că este convins că fotbalistul are dureri, dar că încearcă să ascundă acest lucru. Norvegianul nu își dorește ca presa să vorbească despre diagnosticele sale pentru a nu-i speria pretendenții.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
"Este imposibil ca el să nu aibă dureri. Mi-a trimis o fotografie în care se vedea că piciorul lui era întors la 90 de grade, trebuie să se fi rupt ceva... Nu îl putem presa, obliga să facă ceva ce nu-și dorește pentru el însuși", a declarat antrenorul Borussiei Dortmund, Marco Rose, citat de Marca.
Erling Haaland a ratat 16 partide în acest sezon din cauza accidentărilor, probleme care i-au pus în gardă pe oficialii cluburilor care s-au interesat de transferul său în ultimul an. În aceste condiții, norvegianul se teme să nu primească vreun diagnostic dur pe finalul acestei stagiuni, verdict care l-ar împiedica să plece la o echipă de top.
Citește și:

Haaland, la un pas de transferul la Manchester City

Manchester City și-a manifestat interesul pentru Haaland în ultimele luni, englezii accelerând spre poziția de favoriți ai cursei pentru semnătura atacantului.
Deși la începutul acestei luni s-a spus că norvegianul a refuzat o primă ofertă fabuloasă de la campioana Angliei, jurnalistul Nicolo Schira a anunțat în această săptămână că fotbalistul de 21 de ani este tot mai aproape de un transfer pe Etihad.
Italianul specializat pe piața de mercato a dezvăluit că Haaland a ajuns deja la un acord cu reprezentanții lui City în ceea ce privește termenii personali, urmând a semna un contract valabil pentru următoarele 5 sezoane.
"Erling Haaland este din ce în ce mai aproape de Manchester City: a acceptat termenii personali dintr-un contract care va fi valabil până în 2027 (30 de milioane de euro pe an). Atacantul este decis să plece de la Borussia Dortmund în această vară, iar cei de la City sunt pregătiți să activeze clauza de reziliere de 75 de milioane de euro", a scris jurnalistul pe contul său de Twitter.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50