Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a spus șeful arbitrilor din Germania, după ce Bayern a evoluat câteva secunde cu 12 jucători la Freiburg

Alex Masgras

Publicat 04/04/2022 la 19:52 GMT+3

Fostul arbitru german Lutz Wagner, care acum este șeful arbitrilor din Germania, a declarat că oficialii partidei dintre Freiburg și Bayern sunt vinovați pentru incidentul din ultimele minute, atunci când Bayern a jucat cu 12 jucători pe teren.

In Freiburg kam es zu einem Bayern-Wechselfehler

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen s-a impus cu 4-1 pe terenul lui Freiburg în weekendul, dar partida a fost eclipsată de un moment care s-a petrecut în ultimele minute. Timp de câteva secunde, Bayern a evoluat cu 12 jucători pe teren, după ce Kingsley Coman nu a părăsit terenul, atunci când Julian Nagelsmann l-a introdus pe Marcel Sabitzer.
Cei de la Freiburg au anunțat imediat oficialii partidei, care a fost întreruptă pentru câteva minute. După meci, Christian Dingert, arbitrul partidei, a declarat că a fost o situație confuză și că va aștepta decizia federației.
Lutz Wagner, șeful arbitrilor din Germania, spune că Dingert este vinovat pentru această situație:
"Normal, el (n.r. arbitrul) sau cineva din echipa sa ar trebui să se asigure că numărul jucătorilor de pe teren este corect înainte ca jocul să continue. Nu a făcut asta, așa că este o greșeală a arbitrului. Arbitrul poate pasa această misiune unui coleg, dar este responsabilitatea sa de a se asigura că este numărul corect de jucători pe teren", a spus Wagner, potrivit goal.com.
Citește și:

Ce a declarat Julian Nagelsmann la finalul partidei

Antrenorul lui Bayern a declarat că nu consideră că momentul trebuie să fie analizat atât de mult pentru că nu a dus la schimbarea rezultatului. Julian Nagelsmann nu a comentat cine este vinovat, dar a adăugat că înțelege îngrijorarea suporterilor.
"A fost o situație bizară. Un pic vag pentru că a fost schimbat și Tolisso. Atunci cel de-al patrulea oficial nu a mai avut o privire de ansamblu exactă, iar la schimbare a fost afișat și un număr greșit și Coman nu știa că trebuie să iasă de pe teren. Apoi au fost 8 sau 9 secunde în care am avut un jucător în plus. Nu a fost o scenă care a schimbat cursul jocului, așa că nu ar trebui pusă la îndoială corectitudinea noastră.
Este de la sine înțeles că fanii sunt îngrijorați și că se discută despre asta. Acest lucru nu mă surprinde. Cred că Kingsley nici măcar nu a atins mingea. Chiar înainte să fie pe cale să o atingă, jocul s-a oprit. Nu îl pot identifica neapărat pe cel vinovat pentru situație sau pot, dar aleg să nu o fac. Până la urmă, mă bucur că am câștigat", a declarat Nagelsmann, citat de Bild.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo