Alphonso Davies, în vârstă de 21 de ani, nu a mai jucat din luna decembrie. El a fost testat pozitiv la coronavirus în ianuarie, iar un medic l-a diagnosticat şi cu miocardită (inflamaţie a inimii).
"Sunt bucuros că m-am întors şi că pot să mă antrenez din nou. Recuperarea merge bine până acum. Nu am probleme cu muşchii sau cu inima, dar încă nu sunt la capacitate maximă", a precizat Davies, care evoluează ca fundaş stânga sau extremă.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Marco Rose! Cine va antrena echipa din noul sezon
IERI LA 14:05

Alphonso Davies ar putea juca în returul cu Villarreal din Liga Campionilor

Antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann, speră că Davies va fi disponibil pentru meciul de acasă cu Villarreal, de pe 12 aprilie, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Canadianul ar urma să nu fie complet pregătit pentru manşa întâi, ce va avea loc o săptămână mai devreme.
"Dau tot ce pot. Lucrez îndeaproape cu staff-ul medical şi echipa de reabilitare. Mă antrenez foarte mult, cu minge sau fără", a adăugat canadianul, căruia ultimele săptămâni i s-au părut "foarte plicticoase şi greu de suportat, din punct de vedere mental".
Davies "a făcut multă muzică", într-un studio de înregistrări, a petrecut mai mult timp împreună cu familia şi a vizitat-o pe iubita sa, Jordyn Huitema, jucătoarea echipei feminine a lui Paris Saint-Germain.
Sursa: Agerpres
Bundesliga
Cine o poate detrona pe Bayern Munchen în viitorul sezon din Bundesliga? Cum arată cotele la trofeu
IERI LA 11:54
Bundesliga
Agentul lui Lewandowski: "Bayern nu l-a pierdut pe Robert doar ca jucător, ci și ca om"
IERI LA 05:45