Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o încercare! Șefii lui Bayern au mers în Mallorca să-l convingă pe Lewandowski să mai rămână la Munchen

Bianca Dumitru

Actualizat 21/06/2022 la 09:27 GMT+3

Robert Lewandowski este hotărât să plece de la Bayern Munchen, iar Barcelona pare cea mai probabilă destinație a acestuia. Șefii bavarezilor nu sunt dispuși să-l lase să plece, iar recent au încercat să-l convingă să mai rămână, mergând la el acasă.

Robert Lewandowski ne soigne pas sa fin d'aventure avec le Bayern Munich

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski vrea cu orice preț să plece de la Bayern Munchen, ruptura dintre el și clubul la care a scris istorie în ultimii 8 ani fiind totală. Polonezul își dorește să ajungă la Barcelona, acesta fiind singurul club cu care se află în negocieri.
Oficialii campioanei din Bundesliga nu sunt dispuși să-l lase prea ușor să plece, mai ales că fotbalistul mai are un an de contract. Jurnaliștii din Germania au anunțat cum au încercat șefii lui Bayern să-l facă să se răzgândească.
Potrivit Sky Sport, Hasan Salihamidzic a mers săptămâna trecută la locuința lui Lewandowski din Mallorca. Directorul sportiv al clubului din Munchen a vrut să poarte o discuție cu fotbalistul, încercând să-l convingă să-și ducă înțelegerea la bun sfârșit.
Conform sursei citate, întâlnirea nu a avut efectul dorit, golgheterul polonez fiind în continuare hotărât să se despartă de Bayern, cerându-le șefilor de pe Allianz Arena să îi permită ieșirea în această vară.
Citește și:

Houness, convins că Lewandowski va mai sta un sezon la Bayern

Fostul președinte al bavarezilor, Ulrich Hoeness, a comentat situația lui Lewandowski. Acesta s-a arătat optimist că golgheterul de 33 de ani ar putea rămâne la Munchen și în sezonul 2022/23.
"Se lucrează intens la noua echipă. Dacă iese tot ce mi s-a prezentat săptămâna trecută, anul viitor vom avea o echipă atractivă cu Lewandowski în ea.
Lucrurile nu au decurs exact așa cum și-au dorit el și agentul său. De aceea s-au supărat. I-aș sfătui pe toți cei implicați să fie obiectivi și să nu lase situația să escaladeze.
Soarele va străluci din nou pe strada lui Lewandowski și a lui Bayern. Așa a fost mereu", a declarat Ulrich Hoeness, care le-a recomandat oficialilor lui Bayern să facă tot posibilul pentru a-l mai păstra pe golgheterul polonez încă un sezon.
"Dacă nu au o alternativă despre care să creadă că îl poate înlocui într-o oarecare măsură, ceea ce pare dificil în acest moment, le-aș recomanda să-l păstreze încă un an. Apoi vom vedea dacă pleacă liber de contract sau își reînnoiește înțelegerea", a conchis fostul președinte al bavarezilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo