Este oficial! Borussia Dortmund-Bayern Munchen se va juca fără spectatori. Clubul din Dortmund a anunțat în cursul zilei de astăzi că partida de sâmbătă se va juca fără spectatori.
Toate cele 67,000 de bilete se vânduseră cu câteva zile înainte, dar din cauza evoluției pandemice, Der Klassiker se va desfășura cu tribunele goale. Clubul a mai anunțat că toți suporterii care și-au achiziționat bilete pentru confruntarea din weekend își vor primi banii înapoi.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Această veste vine la câteva zile de la anunțul că Bayern Munchen-Barcelona, se va disputa cu porțile închise. Inițial, doar echipele din Bavaria ar fi avut de suferit din această cauză, după anunțul Primului-Ministru al Bavariei.
De asemenea, Borussia Dortmund a mai anunțat că stadionul echipei, Signal Iduna Park, va deveni, din nou, centru de vaccinare.
După 13 etape din Bundesliga, Bayern și Borussia sunt despărțite de doar un singur punct. Pe primul loc se află echipa lui Julian Nagelsmann, cu 31 de puncte, în timp ce Dortmund are 30 de puncte.

Erling Haaland vrea să fie titular cu Bayern

Potrivit celor de la Bild, Erling Haaland face tot posibilul să fie titular în partida de sâmbătă, norvegianul ținând neapărat să evolueze 90 de minute.
Haaland a revenit etapa trecută, atunci când a marcat pe terenul lui Wolfsburg, în minutul 81, în victoria lui Dortmund, cu 3-1. Norvegianul a fost introdus în minutul 73, după ce nu mai jucase de pe 19 octombrie, din cauza unei accidentări la șold.
În absența atacantului care este o mașinărie de goluri, Borussia Dortmund a ratat calificarea în optimile de finală ale UEFA Champions League. În 7 partide din Bundesliga, Haaland a marcat 10 goluri, iar la partida cu Wolfsburg, acesta a ajuns la golul cu numărul 50 în Bundesliga, din tot atâtea partide.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03