Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Der Klassiker", Borussia Dortmund-Bayern Munchen, se va juca fără spectatori

Alex Masgras

Publicat 01/12/2021 la 18:58 GMT+2

Borussia Dortmund-Bayern Munchen se va juca fără spectatori, din cauza numărului ridicat de infectări cu COVID-19 din ultima perioadă din Germania. Acest anunț vine după ce, inițial, echipele din Bavaria urmau să dispute partidele cu porțile închise.

Nach den Beschlüssen der Bundesregierung werden die Tribünen der Fußball-Stadien, wie hier der Signal Iduna Park, den ganzen November über leer bleiben

Credit imagine: Getty Images

Este oficial! Borussia Dortmund-Bayern Munchen se va juca fără spectatori. Clubul din Dortmund a anunțat în cursul zilei de astăzi că partida de sâmbătă se va juca fără spectatori.
Toate cele 67,000 de bilete se vânduseră cu câteva zile înainte, dar din cauza evoluției pandemice, Der Klassiker se va desfășura cu tribunele goale. Clubul a mai anunțat că toți suporterii care și-au achiziționat bilete pentru confruntarea din weekend își vor primi banii înapoi.
Această veste vine la câteva zile de la anunțul că Bayern Munchen-Barcelona, se va disputa cu porțile închise. Inițial, doar echipele din Bavaria ar fi avut de suferit din această cauză, după anunțul Primului-Ministru al Bavariei.
De asemenea, Borussia Dortmund a mai anunțat că stadionul echipei, Signal Iduna Park, va deveni, din nou, centru de vaccinare.
După 13 etape din Bundesliga, Bayern și Borussia sunt despărțite de doar un singur punct. Pe primul loc se află echipa lui Julian Nagelsmann, cu 31 de puncte, în timp ce Dortmund are 30 de puncte.

Erling Haaland vrea să fie titular cu Bayern

Potrivit celor de la Bild, Erling Haaland face tot posibilul să fie titular în partida de sâmbătă, norvegianul ținând neapărat să evolueze 90 de minute.
Haaland a revenit etapa trecută, atunci când a marcat pe terenul lui Wolfsburg, în minutul 81, în victoria lui Dortmund, cu 3-1. Norvegianul a fost introdus în minutul 73, după ce nu mai jucase de pe 19 octombrie, din cauza unei accidentări la șold.
În absența atacantului care este o mașinărie de goluri, Borussia Dortmund a ratat calificarea în optimile de finală ale UEFA Champions League. În 7 partide din Bundesliga, Haaland a marcat 10 goluri, iar la partida cu Wolfsburg, acesta a ajuns la golul cu numărul 50 în Bundesliga, din tot atâtea partide.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo