Dortmund - Bayern este mereu un meci cu multe controverse. "Der Klassiker" a provocat discuții din nou. După victoria campionilor cu 3-2 pe Westfallen Stadion, puștiul englez Jude Belligham nu a știut să-și gestioneze frustrarea și a lansat o acuză gravă. "Dacă dai meciului unui arbitru care a aranjat meciuri în trecut la ce poți să te aștepți?" a spus Bellingham și a provocat o adevărată furtună în Germania.
Faza care i-a înfuriat pe jucătorii, fanii și oficialii lui Bayern s-a petrecut cu 13 minute înainte de final. Arbitrul Felix Zwayer a dictat penalty după o consultare cu colegii din camera VAR. Hummels a fost penalizat pentru presupus henț în careu și Lewandowski a adus victoria lui Bayern pe terenul marii rivale.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Citești și:

Arbitrul Felix Zwayer, suspendat 6 luni

În 2005, Felix Zwayer a fost protagonistul unui scandal uriaș. Arbitrul german spune că a refuzat o ofertă de a aranja meciul de liga a doua dintre Rot Weiss Essen și FC Koln, dar Federația l-a suspendat 6 luni.
MERITĂ BELLINGHAM SĂ FIE SUSPENDAT?
La derby-ul Dortmund - Bayern 2-3, Felix Zwayer a refuzat să revadă două faze în care gazdele au reclamat lovituri de la 11 metri și, în schimb, i-a da șansa lui Lewandowski să dea golul victoriei din penalty. Este a 7-a victorie consecutivă pentru Bayern în fața Borussiei Dortmund.
  • 2019 Bayern - Dortmund 4-0 (Bundesliga)
  • 2020 Dortmund - Bayern 0-1 (Bundesliga)
  • 2020 Dortmund - Bayern 2-3 (Supercupa)
  • 2020 Dortmund - Bayern 2-3 (Bundesliga)
  • 2021 Bayern - Dortmund 4-2 (Bundesliga)
  • 2021 Dortmund - Bayern 1-3 (Supercupa)
  • 2021 Dortmund - Bayern 2-3 (Bundesliga)
Bavarezii și-au extins distanța din fruntea clasamentului din Bundesliga după succesul obținut sâmbătă seara în fața a doar 15 mii de fani.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
IERI LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22