Erling Haaland ar fi putut fi protagonistul unuia dintre cele mai importante transferuri în 2021, când pe urmele sale au fost, printre altele, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool și Bayern Munchen. Plecarea lui de la Borussia Dortmund nu s-a realizat, însă, cel mai probabil norvegianul urmând a fi curtat în acest an, când i se activează o clauză contractuală care le va permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
În condițiile în care Haaland este unul dintre cei mai importanți jucători ai nemților, oficialii clubului galben-negru își doresc să știe cât mai curând dacă se vor mai putea baza pe starul lor și în continuare. Astfel, potrivit publicației Bild, șefii Borussiei au solicitat o întâlnire cu tatăl norvegianului și cu agentul acestuia, Mino Raiola, pentru ca aceștia să le spună care sunt intențiile lui Erling pentru perioada următoare.
Norvegianul mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024, dar pe urmele sale se află mai multe cluburi importante din Spania și Anglia, iar Mino Raiola va analiza în această lună mai multe oferte pentru a decide, alături de atacantul de 21 de ani, cu ce echipă vor purta negocieri avansate.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Barcelona este una dintre favorite la a-i obține semnătura. Raiola este într-o relație bună cu președintele catalanilor, Joan Laporta, care consideră că transferul lui Haaland ar fi o mutare strategică pentru relansarea echipei atât la nivel sportiv, cât și de imagine.
Citește și:

Președintele lui Real Madrid îl vrea pe Haaland la Barcelona

Erling Haaland a atras toate privirile în tricoul Borussiei Dortmund. Fotbalistul de 21 de ani este dorit, printre altele de Real Madrid și Barcelona, catalanii considerând că printr-o astfel de mutare clubul ar putea redeveni o forță a fotbalului mondial, care să se poată lupta pentru cele mai importante trofee.
În timp ce toată lumea se aștepta ca cele două rivale din Spania să-și dispute transferul lui Haaland, jurnalistul Jorge Ramos a dezvăluit recent că președintele madrilenilor ar vrea mai degrabă ca atacantul lui Dortmund să ajungă pe Camp Nou, Florentino Perez dorindu-și ca în La Liga să existe o nouă rivalitate ca cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
"Pentru a fi clar: Florentino Perez are nevoie de cel mai bun asociat comercial al său, Barcelona, iar pentru asta trebuie să reinventeze duelul Messi - CR7 cu Mbappe și Haaland", a notat jurnalistul uruguayan pe contul său de Twitter.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50