Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund nu mai are răbdare cu Haaland! Nemții vor să afle ce are de gând. Ce au solicitat

Bianca Dumitru

Actualizat 11/01/2022 la 16:40 GMT+2

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din lume. Cei de la Borussia Dortmund se tem că l-ar putea pierde în acest an, când i se activează o clauză contractuală atractivă pentru cluburile mari. Astfel, nemții ar fi stabilit un termen limită până la care fotbalistul le poate comunica intențiile sale.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland ar fi putut fi protagonistul unuia dintre cele mai importante transferuri în 2021, când pe urmele sale au fost, printre altele, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool și Bayern Munchen. Plecarea lui de la Borussia Dortmund nu s-a realizat, însă, cel mai probabil norvegianul urmând a fi curtat în acest an, când i se activează o clauză contractuală care le va permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
În condițiile în care Haaland este unul dintre cei mai importanți jucători ai nemților, oficialii clubului galben-negru își doresc să știe cât mai curând dacă se vor mai putea baza pe starul lor și în continuare. Astfel, potrivit publicației Bild, șefii Borussiei au solicitat o întâlnire cu tatăl norvegianului și cu agentul acestuia, Mino Raiola, pentru ca aceștia să le spună care sunt intențiile lui Erling pentru perioada următoare.
Norvegianul mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024, dar pe urmele sale se află mai multe cluburi importante din Spania și Anglia, iar Mino Raiola va analiza în această lună mai multe oferte pentru a decide, alături de atacantul de 21 de ani, cu ce echipă vor purta negocieri avansate.
Barcelona este una dintre favorite la a-i obține semnătura. Raiola este într-o relație bună cu președintele catalanilor, Joan Laporta, care consideră că transferul lui Haaland ar fi o mutare strategică pentru relansarea echipei atât la nivel sportiv, cât și de imagine.
Citește și:

Președintele lui Real Madrid îl vrea pe Haaland la Barcelona

Erling Haaland a atras toate privirile în tricoul Borussiei Dortmund. Fotbalistul de 21 de ani este dorit, printre altele de Real Madrid și Barcelona, catalanii considerând că printr-o astfel de mutare clubul ar putea redeveni o forță a fotbalului mondial, care să se poată lupta pentru cele mai importante trofee.
În timp ce toată lumea se aștepta ca cele două rivale din Spania să-și dispute transferul lui Haaland, jurnalistul Jorge Ramos a dezvăluit recent că președintele madrilenilor ar vrea mai degrabă ca atacantul lui Dortmund să ajungă pe Camp Nou, Florentino Perez dorindu-și ca în La Liga să existe o nouă rivalitate ca cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
"Pentru a fi clar: Florentino Perez are nevoie de cel mai bun asociat comercial al său, Barcelona, iar pentru asta trebuie să reinventeze duelul Messi - CR7 cu Mbappe și Haaland", a notat jurnalistul uruguayan pe contul său de Twitter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo