Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Lewandowski, încă un star se pregătește să plece de la Bayern! Reacția nemților

Bianca Dumitru

Publicat 26/04/2022 la 07:55 GMT+3

Bayern Munchen ar putea rămâne în vara acestui an fără mai mulți jucători importanți. După Robert Lewandowski, și Serge Gnabry ar vrea să plece de la campioana Germaniei. Oficialii clubului au comentat.

Gnabry esulta per il gol in Stoccarda-Bayern Monaco - Bundesliga 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

După Robert Lewandowski, încă un jucător important ar vrea să se despartă la finalul acestui sezon de Bayern Munchen. Este vorba despre Serge Gnabry, atacantul de 26 de ani care mai are contract cu campioana Germaniei până în vara anului 2023.
Germanul este jucătorul bavarezilor din 2017, când a fost transferat de la Werder Bremen pentru 8 milioane de euro, însă în primul sezon, 2017/18, a evoluat sub formă de împrumut la Hoffenheim.
Ulterior a pătruns în prima echipă a celor de la Bayern, alături de care a cucerit 4 titluri de campion al Germaniei, două Cupe și 3 Supercupe ale Germaniei, un trofeu Champions League, o Supercupă a Europei și un trofeu al Campionatului Mondial al cluburilor.
Unul dintre cluburile interesate de transferul lui Gnabry este Arsenal, care se confruntă cu multă incertitudine în ceea ce privește opțiunile de atac pentru sezonul următor. Germanul a mai evoluat în tricoul "tunarilor" în perioada 2011-2015 (primii doi ani la echipa U18) și câteva luni în 2016.
După zvonurile privind plecarea lui Serge Gnabry, care a sugerat că sunt doar 50% șanse ca el să-și prelungească înțelegerea cu Bayern, directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, a declarat că își dorește ca atacantul să rămână pe Allianz Arena.
"Este un jucător pe care îl prețuim, pe care fanii îl iubesc, pe care îl iubim și noi, cei din club. Sperăm să rămână aici", a spus Salihamidzic, citat de Mirror.
În acest moment, Gnabry are o cotă de piață de 70 de milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.com, astfel că este așteptat ca echipa care va dori să-l transfere să fie nevoită să plătească o sumă importantă de bani pentru a-i obține semnătura în această vară.
Citește și:

Lewandowski, tot mai aproape de Barcelona

Despărțirea lui Robert Lewandowski de Bayern Munchen se va produce, cel mai probabil, la finalul acestui sezon. Presa din Polonia a anunțat că fotbalistul a ajuns la un acord cu cei de la Barcelona.
Jurnaliștii publicației TVP Sport au scris la începutul acestei luni că atacantul polonez a avut o întâlnire prin videoconferință cu oficialii catalanilor, cu care a negociat contractul pe care urmează să-l semneze.
Ulterior, conform sursei citate, Robert Lewandowski, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 50 de milioane de euro, i-ar fi comunicat lui Oliver Kahn, președintele lui Bayern Munchen, că a luat decizia de a pleca de la club. Bavarezii nu vor să renunțe la polonez, dar potrivit jurnaliștilor de la Kicker oficialii campioanei din Bundesliga vor lua în calcul orice ofertă de minimum 40 de milioane de euro.
Potrivit jurnalistului Sebastian Staszewski, Lewandowski va semna cu Barcelona un contract valabil 3 ani, urmând a încasa o sumă importantă de bani. Prin transferul pe Camp Nou, atacantul de 33 de ani a refuzat câteva oferte de top, pe urmele sale aflându-se și PSG, Liverpool și Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo