Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland, la reducere! Starul Borussiei Dortmund renunță la câteva milioane de euro. Ce salariu vrea

Bianca Dumitru

Publicat 29/03/2022 la 07:47 GMT+3

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din lume. După ce a speculat intens posibila destinație a norvegianului, presa internațională a comentat și salariul pe care acesta l-ar cere, iar potrivit jurnaliștilor Goal, pretențiile starului de la Borussia Dortmund s-ar fi redus.

Erling Haaland of Borussia Dortmund celebrate after winning during the Bundesliga match between 1. FSV Mainz 05 and Borussia Dortmund at MEWA Arena on March 16, 2022 in Mainz, Germany

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland ar putea fi protagonistul unui transfer important în vara acestui an. Presa internațională a făcut, în ultimele luni, multe speculații privind destinația norvegianului, care este dorit, printre altele la Real Madrid, Manchester City, Barcelona, PSG și Manchester United.
Acum, jurnaliștii din toată lumea au început să vorbească și despre salariul pe care starul Borussiei Dortmund l-ar cere. Unii susțin că și-ar dori 40-50 de milioane de euro pe sezon, în timp ce alții au scris că unei echipe din Premier League i-ar fi cerut un salariu de 35 de milioane de euro net.
Cei de la publicația Goal au precizat că acel club, al cărui nume nu este făcut public, s-ar fi retras din cursa pentru transferul norvegianului când au aflat care sunt cerințele sale. Acest lucru l-ar fi făcut și pe Haaland să se mai gândească asupra așteptărilor lui salariale.
Conform sursei citate, fotbalistul și-ar fi domolit pretențiile, scăzând 10 milioane de euro din suma dorită. Astfel, Erling Haaland ar fi dispus să semneze pentru un salariu de 20-25 de milioane de euro net pe sezon, o sumă care le-ar fi fost adusă la cunoștință și cluburilor care sunt pe urmele sale.
Citește și:

Haaland l-a întrebat pe Odegaard despre viața la Real Madrid

În aceste zile, Erling Haaland se află în cantonamentul echipei naționale a Norvegiei pentru meciurile amicale din această lună. Acolo, presa internațională notează că starul Borussiei Dortmund i-ar fi cerut un sfat coechipierului său, Martin Odegaard.
Acesta din urmă a fost întrebat despre viața la Real Madrid, club cu care a semnat în 2015 și de care s-a despărțit în 2021, când a fost transferat definitiv de Arsenal în schimbul a 35 de milioane de euro.
Mijlocașul de 23 de ani i-ar putea spune multe lui Haaland despre viața pe Santiago Bernabeu și a confirmat în presa internațională că a vorbit cu jucătorul Borussiei Dortmund despre acest subiect.
"Suntem prieteni buni, așa că vorbim despre multe lucruri, cum ar fi perioada în care am fost la Real Madrid. Deci da, am vorbit despre asta, dar nimic special", a declarat Odegaard.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo