Săptămână de uitat pentru Borussia Dortmund. După ce a avut parte de un adevărat duș rece pe Johan Cruyff Arena, acolo unde a pierdut cu 4-0 partida din UEFA Champions League contra celor de la Ajax Amsterdam, echipa antrenată de Marco Rose a primit o nouă lovitură: Erling Haaland s-a accidentat din nou.
Bundesliga
Verdict dur pentru Nkunku, după accidentarea de la națională. Transferul la Chelsea este în pericol
19/11/2022 LA 15:47

Erling Haaland, out câteva săptămâni

Erling Haaland a suferit o nouă accidentare, după ce tocmai se recuperase în urma problemelor la coapsă. De data aceasta, atacantul norvegian are probleme la șold, iar potrivit antrenorului Marco Rose, acesta va lipsi câteva săptămâni.
În acest moment, nu se știe o dată exactă a revenirii lui Haaland, dar norvegianul a început deja recuperarea. Atacantul care a înscris 13 goluri în 10 partide în acest sezon pentru Dortmund în toate competițiile a postat pe Twitter un mesaj pentru fanii săi, spunând că de acum se va concentra pe recuperare și că va reveni mai puternic.
De asemenea, absența lui Haaland nu este singura problemă de lot a lui Marco Rose. Antrenorul Borussiei Dortmund a spus în conferința de presă premergătoare meciului cu Arminia Bielefeld de sâmbătă că nu se va putea baza nici pe Thomas Meunier și Nico Schulz.
Borussia Dortmund se află în acest moment pe locul al doilea în Bundesliga, cu 18 puncte, la doar un punct în spatele liderului Bayern Munchen. În ciuda faptului că nu se știe o dată exactă a revenirii lui Haaland, Dortmund speră ca norvegianul să se recupereze până pe 4 decembrie, atunci când va avea loc partida contra lui Bayern.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Bundesliga
#VOCE Pre-Mondial printre wursti, bere pilsner și rivalități locale
18/11/2022 LA 11:38
Bundesliga
Xabi Alonso revine în fotbalul din Germania. Va antrena o echipă de Champions League
05/10/2022 LA 18:31