Wolfsburg s-a duelat cu Preussen Muenster, în Cupa Germaniei, și a trecut cu greu de formația din Liga a 4-a, în prelungiri. Ba mai mult, au fost extrem de aproape de o eliminare rușinoasă încă din timpul regulamentar. Cei de la Preussen au dat lovitura în minutul 74, iar Wolfsburg a egalat în minutul 90 și a trimis meciul în prelungiri. Acolo au reușit să se impună 3-1.

Wolfsburg a fost eliminată la masa verde din Cupa Germaniei după ce a făcut 6 schimbări

Întoarcerea rezultatului a fost degeabă, cei de la Wolfsburg au făcut o greșeală incredibilă și au făcut prea multe schimbări fără să-și dea seama.Aveau dreptul la 5 schimbări și au făcut 6. Motiv pentru care au fost eliminați la masa verde.
Bundesliga
Borussia Dortmund neagă că Haaland s-ar fi înțeles cu Manchester City! "Există un termen limită"
17/04/2022 LA 06:40
În timpul partidei, arbitrii nu au sesizat schimbările făcute de antrenorul Mark van Bommel, dar cei de la Preussen au făcut o sesizare. Duelul a avut loc pe 8 august, iar decizia tribunalului sportiv a venit astăzi. Astfel, formația din Liga a 4-a va merge mai departe în Cupa Germaniei și va primi inclusiv 257 de mii de euro.
Arbitrul central al partidei a fost găsit nevinovat, deoarece schimbările trebuie contorizate de fiecare echipă în parte.
Wolfsburg a debutat cu victorie și în noul sezon din Bundesliga, după ce s-a impus 1-0 în fața celor de la Bochum.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00