Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eroare incredibilă făcută de Wolfsburg! Au câștigat meciul din Cupa Germaniei, dar au fost eliminați

Razvan Circeag

Publicat 17/08/2021 la 12:35 GMT+3

VfL Wolfsburg a fost exclusă din Cupa Germaniei pentru că a efectuat șase schimbări în duelul cu formația Preussen Muenster.

VfL Wolfsburg / DFB Pokal

Credit imagine: Getty Images

Wolfsburg s-a duelat cu Preussen Muenster, în Cupa Germaniei, și a trecut cu greu de formația din Liga a 4-a, în prelungiri. Ba mai mult, au fost extrem de aproape de o eliminare rușinoasă încă din timpul regulamentar. Cei de la Preussen au dat lovitura în minutul 74, iar Wolfsburg a egalat în minutul 90 și a trimis meciul în prelungiri. Acolo au reușit să se impună 3-1.

Wolfsburg a fost eliminată la masa verde din Cupa Germaniei după ce a făcut 6 schimbări

Întoarcerea rezultatului a fost degeabă, cei de la Wolfsburg au făcut o greșeală incredibilă și au făcut prea multe schimbări fără să-și dea seama.Aveau dreptul la 5 schimbări și au făcut 6. Motiv pentru care au fost eliminați la masa verde.
În timpul partidei, arbitrii nu au sesizat schimbările făcute de antrenorul Mark van Bommel, dar cei de la Preussen au făcut o sesizare. Duelul a avut loc pe 8 august, iar decizia tribunalului sportiv a venit astăzi. Astfel, formația din Liga a 4-a va merge mai departe în Cupa Germaniei și va primi inclusiv 257 de mii de euro.
Arbitrul central al partidei a fost găsit nevinovat, deoarece schimbările trebuie contorizate de fiecare echipă în parte.
Wolfsburg a debutat cu victorie și în noul sezon din Bundesliga, după ce s-a impus 1-0 în fața celor de la Bochum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo