Wolfsburg s-a duelat cu Preussen Muenster, în Cupa Germaniei, și a trecut cu greu de formația din Liga a 4-a, în prelungiri. Ba mai mult, au fost extrem de aproape de o eliminare rușinoasă încă din timpul regulamentar. Cei de la Preussen au dat lovitura în minutul 74, iar Wolfsburg a egalat în minutul 90 și a trimis meciul în prelungiri. Acolo au reușit să se impună 3-1.

Wolfsburg a fost eliminată la masa verde din Cupa Germaniei după ce a făcut 6 schimbări

Întoarcerea rezultatului a fost degeabă, cei de la Wolfsburg au făcut o greșeală incredibilă și au făcut prea multe schimbări fără să-și dea seama.Aveau dreptul la 5 schimbări și au făcut 6. Motiv pentru care au fost eliminați la masa verde.
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34
În timpul partidei, arbitrii nu au sesizat schimbările făcute de antrenorul Mark van Bommel, dar cei de la Preussen au făcut o sesizare. Duelul a avut loc pe 8 august, iar decizia tribunalului sportiv a venit astăzi. Astfel, formația din Liga a 4-a va merge mai departe în Cupa Germaniei și va primi inclusiv 257 de mii de euro.
Arbitrul central al partidei a fost găsit nevinovat, deoarece schimbările trebuie contorizate de fiecare echipă în parte.
Wolfsburg a debutat cu victorie și în noul sezon din Bundesliga, după ce s-a impus 1-0 în fața celor de la Bochum.
Fotbal
Haaland e fabulos! Norvegianul, meci uluitor într-o partidă în care Dortmund a revenit de la 1-2
11/09/2021 LA 16:41
Olympic Games (W)
Program Jocurile Olimpice | Fotbalul debutează miercuri, 21 iulie. România are primul meci joi
20/07/2021 LA 11:30