Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, înlocuitorul lui Lewandowski la Bayern! Ce spun apropiații norvegianului despre o posibilă mutare la Munchen

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 13/04/2022 la 14:44 GMT+3

Purtătorul de cuvânt al familiei Haaland, Jan Aage Fjortoft, nu neagă interesul lui Bayern Munchen pentru Erling Haaland, în contextul în care bavarezii își pot pierde golgheterul din ultimele sezoane, Lewandowski fiind ținta celor de la Barcelona.

Haaland-Gerüchte: Lewandowski reagiert gelassen

Credit imagine: SID

Articol scris de Viviana Moraru
Un nou scenariu apare în "cazul Haaland", cu doar câteva săptămâni înainte ca perioada de mercato să debuteze. De această dată, în prim plan se află și Robert Lewandowski. Vârful polonez se afla în vizorul celor de la Barcelona, iar o posibilă plecare a sa pe Camp Nou, îi va slăbi consistent pe bavarezi.
Pentru a împiedica acest fapt, oficialii clubului din Munchen pregătesc o mutare care va face plecarea lui Lewandowski mai ușor de digerat. Astfel, Haaland este ținta campioanei Bundesligii pentru perioada de mercato din vară, în cazul în care golgheterul de 33 de ani va alege să meargă la Barcelona.
Interesul din partea bavarezilor pentru vârful norvegian nu este unul nou, întotdeauna a existat, după cum mărturisesc apropiații lui Erling: "A fost prima alternativă pentru Bayern pentru un timp îndelungat."
Citește și:

Robert Lewandowski, nefericit la Munchen

Zvonurile legate de o posibilă plecare a lui Lewandowski de la Bayern Munchen nu sunt întâmplătoare. Atacantul, împreună cu agentul său, au fost deranjați de faptul că deși Lewa are evoluții foarte bune în tricoul bavarezilor, oficialii clubului sunt interesați și de alți jucători de valoare pe același post cu al său. Acest fapt este pe placul celor de la Barcelona, care insistă pentru un vârf de calibrul polonezului.
În cazul unei veniri a lui Haaland pe Allianz Arena, ar fi încă o lovitură încasată de Borussia Dortmund de la rivalii din campionat, după ce chiar Robert Lewandowski a fost transferat de la formația de pe Signal Iduna Park, în 2014.
De atunci și până în prezent, Lewandowski a bifat peste 200 de partide în toate competițiile pentru Bayern, marcând 235 de goluri și triumfând de 7 ori în Bundesliga, dar și o dată în Champions League, în 2020.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo