Erling Haaland a impresionat Borussie Dortmund în ultimii doi ani și a devenit o personalitate și în afara terenului. Norvegianul este accidentat în această perioadă, astfel că și-a făcut timp să-i ofere un amplu interviu lui Jan Aage Fjortoft, un fost internațional norvegian, care a strâns 71 de selecții pentru naționala scandinavă în anii 90, fiind mult timp coleg chiar cu tatăl lui Erling Haaland, Alf Inge Haaland.
În prezent, Jan Aage Fjortoft lucrează în televiziune și l-a convins pe Haaland să vorbească deschis despre mai multe subiecte, interviul respectiv fiind difuzat pe platforma de streaming Viaplay și reprodus de ESPN.
La un moment dat, atacantul de 21 de ani a fost întrebat cu cine ar fi votat la Gala FIFA Best, unde forul mondial acordă anual mai multe premii, cel mai important fiind cel de "Fotbalistul Anului". Haaland nu a avut drept de vot (Votează doar selecționerii și căpitanii echipelor naționale dintre oamenii implicați în fenomen. Un cuvânt de spus în desemnarea câștigătorului au și jurnaliștii, dar și fanii), dar nu a stat prea mult pe gânduri la această întrebare, răspunzând că l-a fi plasat pe Robert Lewandowski pe prima poziție.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM 5 ORE
"Este o întrebare bună. Dacă vorbim despre anul trecut, l-a pune pe Robert Lewandowski pe primul loc. Apoi, din punctul meu de vedere, urmează Benzema, care a fost fantastic, dar și Messi a fost la înălțime. Așa că Benzema și Messi împart locul doi și trei", a spus Haaland, citatde as.com.
Citește și:

Haaland a explicat reacția controversată privind viitorul său

În același interviu acordat lui Jan Aage Fjortoft, atacantul de 21 de ani a spus că nu regretă ceea ce a spus despre șefii săi de pe Signal Iduna Park, explicând de ce a decis să rupă tăcerea cu privire la situația sa.
La jumătatea lunii ianuarie, Erling Haaland a lăsat să se înțeleagă că ar vrea să plece cât mai repede de la Borussia Dortmund, anunțând după meciul cu Freiburg că nemții pun presiune pe el pentru a lua o decizie.
"Borussia Dortmund a pus o presiune uriașă asupra mea pentru a rezolva situația. Eu vreau doar să joc fotbal. Asta înseamnă că vom lua o decizie cât mai repede. Nu am vorbit până acum despre asta pentru că respect acest club și pe fanii din Dortmund", a declarat fotbalistul, luându-i prin surprindere pe șefii Borussiei, care au comentat reacția norvegianului.
"Cred că... Nu mai vreau să spun prea multe despre asta. Dar am simțit atunci că era timpul să spun ceva pentru că mulți alții vorbeau despre situația mea și asta a fost tot. Acum chiar nu vreau să mai spun prea multe despre asta. Cred că ceea ce s-a spus, s-a spus și acum mergem înainte", a declarat Haaland.
Fotbalistul, care are 23 de goluri marcate în 20 de apariții în acest sezon, a continuat analizându-și forma fizică în care se află. Atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 150 de milioane de euro a spus că este convins că în viitor va putea fi și mai bun.
"Cred că pot îmbunătăți totul. Dacă spui că sunt bun la finalizare, îmi pot îmbunătăți mult asta. Și da, pot crește per total, pot deveni mai rapid, pot deveni mai puternic, așa că pot să-mi îmbunătățesc jocul", a adăugatnorvegianul care a fost transferat de Borussia Dortmund în 2020 de la RB Salzburg pentru 20 de milioane de euro.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
IERI LA 05:04
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40