Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland nu vrea în Premier League, anunță un reputat jurnalist! Ce campionat preferă norvegianul

Nicu Savin

Actualizat 27/12/2021 la 16:19 GMT+2

Erling Haaland este printre cei mai curtați fotbaliști din lume și cel mai probabil atacantul va pleca de la Borussia Dormtund la finalul acestui sezon, Deși marile forțe din Premier League îl ademenesc cu un salariu uriaș, se pare că norvegianul nu este prea încâtat de ideea de a juca în Anglia, fiind mai degrabă atras de campionatul Spaniei.

Erling Haaland feiert gegen Wolfsburg ein gelungenes Comeback

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland ar putea fi subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri din 2022. Faptul că atacantul are o clauză de reziliere mult sub valoarea sa reală, face ca marile forțe ale Europei să intre în cursa pentru semnătura sa.
Manchester United, Manchester City, Chelsea sau Liverpool nu pot fi indiferente privind un asemenea transfer, astfel că fiecare club face tot ce poate pentru a-l atrage pe norvegian. Acest lucru se pare că e în zadar, deoarece atacantul nu este deloc încântat de Premier League.
Cel puțin asta susține Gianluca Di Marzio, unul dintre cei mai renumiți jurnaliști ai lumii, specializat pe transferuri. Acesta a dezvăluit că din informațiile sale, Haaland ar prefera să ajungă în Spania, astfel că Real Madrid și Barcelona devin favorite pentru realizarea transferului.
"Lui Erling Haaland nu-i place Premier League la fel de mult ca La Liga. De fapt, liga engleză nu se numără printre visele sale, el preferând să ajungă în Spania", a declarat Di Marzio, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Haaland ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din istoria Borussiei Dortmund

Deși plecarea lui Haaland la o altă echipă în 2022 pare iminentă, Borussia Dortmund face tot posibilul să-l păstreze pe norvegian.
Oficialii galbe-negrilor nu vor să renunțe atât de ușor la fotbalistul care mai are contract până în 2024 și se gândesc în această perioadă la modalitățile în care l-ar putea convinge să rămână la echipă. Potrivit publicației Bild, șefii de la Dortmund au de gând să-i dubleze salariul lui Haaland, urmând a-l transforma astfel în cel mai bine plătit jucător al echipei.
Dacă va accepta propunerea echipei sale, norvegianul în vârstă de 21 de ani va încasa 16 milioane de euro pe an, sumă care este cu 4 milioane de euro mai mare decât cea pe care o încasează anual căpitanul Borussiei Dortmund, Marco Reus.
"Care sunt șansele ca Dortmund să-l convingă pe Haaland cu acest salariu senzațional? Situația e complet deschisă", au scris cei de la Bild, care au anunțat că oficialii echipei de pe Signal Iduna Park vor să-i faciliteze lui Haaland și semnarea unui contract cu sponsorul tehnic al clubului, Puma, pe baza căruia fotbalistul ar urma să primească alte milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo