Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland trece prin momente dificile: "Nu pot nici măcar să merg!" Anunț îngrijorător din Germania

Bianca Dumitru

Publicat 04/10/2021 la 21:59 GMT+3

Erling Haaland, unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din lume, trece printr-un moment delicat. Norvegianul este accidentat și nu se poate prezenta la echipa națională pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Antrenorul Borussiei Dortmund a vorbit despre starea lui Haaland.

Erling Braut Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland a avut un început foarte bun de sezon, reușind în 8 partide să înscrie 11 goluri și să dea 4 pase decisive. Fotbalistul trece, însă, acum printr-un moment dificil.
Norvegianul în vârstă de 21 de ani s-a accidentat la coapsă în urmă cu o săptămână, ratând ultimele 3 meciuri ale Borussiei Dortmund. Din cauza problemelor medicale, Haaland nu se va prezenta nici la convocarea la echipa națională a Norvegiei pentru meciurile cu Turcia și Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Marco Reus a vorbit pentru The Athletic despre care este starea tânărului fotbalist. Antrenorul lui Dortmund a anunțat că Haaland și-ar fi dorit să revină mai repede pe teren, însă în acest moment nu poate nici să meargă.
"Erling încearcă de mai multe zile să joace. Mi-a spus: 'Mi-aș dori foarte mult să o fac, dar nu pot să mă mișc cum aș vrea. Nu pot nici măcar să merg'. Așa stau lucrurile în momentul de față și cred că ar fi bine să nu mai existe speculații. Înțeleg Federația de Fotbal din Norvegia, dar este un om, nu o mașină. Dacă nu funcționează, nu funcționează, nu merge.
Trebuie să-l recuperăm pentru Dortmund, dar și pentru echipa națională a Norvegiei. În momentul de față, lucrurile nu arată foarte bine pentru Norvegia, dar asta spune Erling. Ar trebui să îi luăm această presiune de pe umeri și să nu mai întrebăm zilnic despre starea sa de sănătate", a declarat Marco Reus.

Borussia Dortmund îi caută înlocuitor de urgență lui Haaland

Erling Haaland este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din Europa. Pe urmele sale se află multe cluburi importante de pe continent, iar Borussia Dortmund pare să se resemneze cu gândul că îl va pierde în vara anului 2022.
Potrivit jurnaliștilor de la Calcio Mercato, nemții au pus deja ochii pe un fotbalist considerat înlocuitorul perfect pentru starul norvegian.
Este vorba despre Federico Chiesa, fotbalistul de 23 de ani al lui Juventus, care nu se simte bine în echipa lui Massimiliano Allegri, nemaifiind în forma demonstrată în sezonul precedent sau la Euro 2020, unde a câștigat titlul în tricoul Italiei.
În plus, Daily Mail a anunțat recent că atacantul Anthony Martial a fost considerat una dintre cele mai bune opțiuni pentru a-l înlocui pe Haaland în momentul în care norvegianul va accepta una dintre ofertele puterilor din Europa. Totuși, Manchester United vrea aproximativ 55 de milioane de euro în schimbul lui Martial, iar germanii consideră că prețul este prea mare.
Din acest motiv, Borussia Dortmund a pus în mișcare nu mai puțin de 30 de scouteri pentru a-l găsi pe "noul" Erling Haaland, un fotbalist tânăr care să fie capabil de a produce magie în atacul trupei antrenate de Marco Rose. În orice caz, scouterilor le va fi greu să găsească un jucător care să promită atât de mult precum a făcut-o Haaland.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo