Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John Arne Riise: "Dacă Haaland semnează cu Manchester City, echipa va fi aproape de nebătut"

Alex Masgras

Actualizat 05/10/2021 la 14:20 GMT+3

Erling Haaland este unul dintre cei mai în vogă atacanți ai momentului, viitorul norvegianului fiind unul dintre cele mai discutate subiecte în lumea fotbalului. Mai multe echipe doresc să semneze cu tânărul de 21 de ani, printre acestea numărându-se Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool sau Manchester City.

BVB hofft auf schnelle Genesung von Erling Haaland

Credit imagine: SID

În două sezoane, Erling Haaland a devenit noua senzație a fotbalului european, atacantul în vârstă de 21 de ani având un impact imediat încă de la sosirea sa la Borussia Dortmund, club la care a ajuns pe 29 decembrie 2019. De atunci, Haaland a fost o adevărată mașinărie de goluri, acesta atrăgând atenția marilor cluburi ale Europei.
Forma extraordinară a norvegianului continuă și în acest sezon, acesta reușind 11 goluri și 4 pase de gol în cele 8 partide pe care le-a disputat pentru Borussia Dortmund în toate competițiile. Printre echipele interesate de Erling Haaland, care se află sub contract cu echipa din Germania până în iunie 2024, are o clauză de reziliere de pleacă de la 75 de milioane de euro, dar care poate ajunge chiar și la 100 de milioane de euro, în funcție de performanțele norvegianului din acest sezon.

John Arne Riise crede că Haaland ar trebui să ajungă în Premier League

Fostul jucător al celor de la Liverpool, John Arne Riise, conațional cu Erling Haaland, crede că următoarea mutare logică din cariera atacantului de 21 de ani este Premier League, asta în ciuda interesului unor echipe precum Real Madrid, Paris Saint-Germain sau Bayern Munchen pentru acesta.
Într-un interviu acordat celor de la goal.com, Riise a vorbit despre posibilitatea ca Haaland să ajungă la Liverpool sau Manchester City.
"Bineînțeles că mi-aș dori ca Haaland să ajungă la Liverpool, este un jucător nemaipomenit. Este într-o formă grozavă, cred că se potrivește foarte bine stilului lui Jurgen Klopp și cred că i-ar plăcea foarte mult la Liverpool. Nu știu dacă Liverpool are o șansă reală să îl aducă, dar dacă o are, ar trebui să o facă. Ar fi incredibil pentru club.
Dar dacă Haaland semnează cu Manchester City, wow... echipa va fi aproape de nebătut. Oricine îl va lua pe Haaland sezonul viitor, dacă va pleca de la Dortmund, va fi o echipă incredibil de puternic pentru mulți ani", a spus John Arne Riise.
Erling Haaland va rata meciurile echipei naționale a Norvegiei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Acesta a suferit o accidentare la coapsă care l-a ținut departe de teren la ultimele două meciuri ale lui Dortmund din Bundesliga, dar și la victoria din Champions League contra celor de la Sporting Lisabona. Potrivit antrenorului Marco Rose, este de așteptat ca Haaland să își facă revenirea pe 16 octombrie, atunci când Dortmund o va întâlni pe Mainz în primul meci după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo