Antrenorul echipei Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, s-a declarat optimist în privinţa revenirii în scurt timp pe banca tehnică a echipei, el fiind acum în carantină după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.
Tehnicianul, în vârstă de 34 de ani, a spus că cel mai probabil poate părăsi carantina până marţi, pentru a fi în prezent la partida cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor.
Bundesliga
Verdict dur pentru Nkunku, după accidentarea de la națională. Transferul la Chelsea este în pericol
19/11/2022 LA 15:47
''Urmărind de acasă meciurile echipei mele pot vedea ceea ce nu este în regulă. Dar a fi prezent acolo, cu ei, a le spune direct unde greşesc sau ce mai au de făcut este cu totul altceva. Pe teren treci prin situaţii diferite'', a spus Nagelsmann.

Julian Nagelsmann: ''Bucătăria mea este încă intactă''

Întrebat cum a reacţionat după ce Bayern a pierdut cu 5-0 partida cu Borussia Moenchengladbach din Cupa Germaniei, antrenorul bavarezilor a răspuns glumind: ''Bucătăria mea este încă intactă''.
El a ratat meciul din şaisprezecimile de finală Cupei Germaniei şi va lipsi şi de la partida cu Union Berlin de sâmbătă, din Bundesliga. Antrenorul a admis că și jucătorii lui pot avea o zi proastă, după ce s-a întâmplat la mijlocul săptămânii.
https://i.eurosport.com/2021/10/27/3244357.jpg
''Suntem oameni şi nu maşini, putem greşi şi noi iar dacă avem în faţă un adversar de calibru putem să avem o zi chiar proastă. Am arătat că suntem vulnerabili, dar este important să învăţăm lecţiile din acest joc. Este posibil ca într-o zi să faci mai multe greşeli decât ţi-ai putea imagina'', a susținut Nagelsmann.
Bavarezii au suferit cea mai drastică înfrângere din istoria participării lor în Cupa Germaniei, deşi sunt lideri în Bundesliga.
''Nu trebuie să ne gândim la faptul că mulţi zic că suntem cea mai bună echipă din lume. Trebuie să ne concentrăm şi să dovedim tot timpul că suntem Bayern, într-adevăr printre cele mai bune echipe din Europa. Trebuie să revenim şi să arătăm în meciul de sâmbătă că ceea ce s-a întâmplat miercuri a fost o excepţie'', a mai afirmat tehnicianul.
Bayern Munchen, campioana en titre, care are 22 de puncte după 9 etape în Bundesliga, va juca sâmbătă în deplasare cu Union Berlin (locul 5), în etapa a 10-a.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Bundesliga
#VOCE Pre-Mondial printre wursti, bere pilsner și rivalități locale
18/11/2022 LA 11:38
Bundesliga
Xabi Alonso revine în fotbalul din Germania. Va antrena o echipă de Champions League
05/10/2022 LA 18:31