Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewandowski, sfătuit să renunțe la Barcelona și să aleagă Premier League! "Am vorbit despre transfer!"

Irina Aldea

Publicat 30/04/2022 la 09:51 GMT+3

Fostul portar al lui Manchester United, Tomasz Kuszczak, l-a sfătuit pe Robert Lewandowski să se alăture lui Manchester United și să formeze un "parteneriat înfricoșător" în ofensivă cu Cristiano Ronaldo.

Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Lewandowski se apropie de finalul unui alt sezon sublim la Bayern Munchen, unde a marcat 48 de goluri, dar viitorul său la bavarezi este incert. Atacantul în vârstă de 33 de ani mai are un an din actualul său contract, iar discuțiile privind o prelungire a înțelegerii se desfășoară fără a se atinge un acord. Presa din Germania scrie că atacantul face presiuni pentru o înțelegere pe doi ani și o creștere a salariului, însă numele lui este strâns legat și de un eventual transfer la Barcelona, după ce ani la rând s-a vorbit despre visul său de a juca la Real Madrid.
Între timp, United se află în căutarea unui atacant central. În acest moment, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, este singura lor opțiune de încredere la finalul sezonului 2021-22. Englezii au transmis că United ar prefera o opțiune de jucător mai tânăr, Darwin Nunez de la Benfica ar fi pe lista scurtă a clubului. Dar Kuszczak, care a petrecut cinci ani pe Old Trafford între 2007 și 2012, crede că Lewandowski ar trebui să fie de asemenea o opțiune, după ce a discutat în trecut cu compatriotul său despre această mutare.
CITEȘTE ȘI:

Lewandowski, sfătuit să aleagă Manchester United

"Ar fi fantastic să îl vedem la Manchester United", a declarat Kuszczak pentru Metro.co.uk. "Am avut conversații cu el despre asta și când juca la Borussia Dortmund. El a avut opțiuni în timpul mutării sale anterioare, deoarece contractul său expira. Știu sigur că se gândea să plece din Germania și să meargă în altă parte.
Știu că iubește fotbalul spaniol și că are o legătură cu Real Madrid. Întotdeauna am spus că cineva care joacă pentru Bayern Munchen este unul dintre cei mai buni din lume și, evident, a mers acolo și a câștigat tot ce se poate câștiga. Am jucat la echipa națională a Poloniei și am avut diferiți antrenori de-a lungul anilor, iar Robert a fost un lider fantastic.
El a fost cel care a ținut echipa unită. Îi auzi pe oameni spunând: 'Bayern Munchen este plină de jucători mari, este ușor', dar el a jucat bine peste tot pe unde a fost. Mi-ar plăcea să îl văd la Manchester United, am vorbit despre asta și ar fi fantastic dacă ar putea veni să facă legătura în atac cu Ronaldo. El și Ronaldo în atac ar fi ceva de-a dreptul înfricoșător".
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo