Hiannick Kamba are o poveste care poate fi ecranizată. În 9 ianuarie 2016, fostul junior al lui Schalke a fost declarat mort în Republica Democrată Congo, țara sa natală. 4 ani mai târziu, acesta a fost descoperit viu și nevătămat în Germania, unde lucra ca tehnician într-o fabrică producătoare de energie electrică din zona Ruhr, nu departe de Gelsenkirchen.
În momentul în care a fost găsit în viață, Hiannick Kamba a declarat că a fost abandonat în Kinshasa (Capitala Republicii Democrate Congo) de prietenii săi în noaptea de 3 ianuarie 2016. Decesul a fost declarat 6 zile mai tárziu, iar procurorii germani s-au chinuit să afle cum a fost posibil acest scenariu.
Citește și:
Bundesliga
Bayern se distanțează în fruntea clasamentului din Bundesliga! 8 meciuri fără eșec pentru bavarezi
12/11/2022 LA 19:27

Hiannick Kamba, condamnat șa închisoare pentru fraudă

Inițial, soția lui Kamba s-a declarat șocată de faptul că acesta este în viață, dar procurorii au început să-și pună întrebări, bănuind că femeia și-a declarat soțul mort pentru a încasa banii de pe asigurarea de viață. Conform știrilor de la vremea respectivă, femeia a încasat în jur de 350.000 de € de la firma de asigurări.
S-a deschis un proces, iar Kamba a fost solicitat ca martor, dar nimeni nu bănuia atunci ce avea să se întâmple în continuare. Acum, la mai bine de un an de când congolezul a fost găsit în viață, Bild raportează că atât Kamba, cât și soția sa, pe care o indică cu pseudonimul "Christina von G" din cauza legilor privind confidențialitatea, au fost condamnați la trei ani și 10 luni de închisoare după ce au fost condamnați pentru fraudă, după ce firma de asigurarări a plătit peste un milion de € din cauza morții sale.
Așadar, oamenii legii din Germania au constatat că fostul coleg al lui Neuer de la juniorii lui Schalke a fost complice alături de soția sa în toată această poveste, pentru a primii banii din asigurarea sa de viață.
Conform sursei citate, Kamba a refuzat să comenteze atunci când a fost abordat pe acest subiect, dar avocatul său a spus că nu a văzut niciodată bani care au fost plătiți, în timp ce soția fostului fotbalist și-a susținut în continuare nevinovăția și a spus că și-a pierdut încrederea în justiție după decizia luată.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Surpriză uriașă la Augsburg, Bayern pierde 0-1. Borussia Dortmund e lider în Bundesliga
17/09/2022 LA 15:37
Bundesliga
Accidentare de coșmar pentru Marco Reus! Germanul ar putea rata Cupa Mondială din Qatar
17/09/2022 LA 14:48