Un tribunal din Madrid a acceptat recursul lui Lucas Fernandez, astfel încât fundașul lui Bayern Munchen nu va merge la închisoare, după ce inițial a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, potrivit presei din Spania.
Tribunalul din Madrid a decis să suspende condamnarea lui Hernandez pe o perioadă de 4 ani. Acesta va ajunge după gratii doar în cazul în care va comite o altă infracțiune în această perioadă.
De asemenea, Hernandez trebuie să plătească și o amendă de 96.000 de euro.
Bundesliga
Verdict dur pentru Nkunku, după accidentarea de la națională. Transferul la Chelsea este în pericol
19/11/2022 LA 15:47

De ce a fost condamnat Lucas Hernandez?

Lucas Hernandez a fost condamnat la jumătatea lunii octombrie, după ce a încălcat ordinul de restricție pe care l-a primit în urma unui conflict pe care l-a avut cu soția sa, dar și pentru că nu a efectuat cele 31 de zile în folosul comunității la care fusese condamnat.
În 2017, pe vremea când Hernandez evolua la Atletico Madrid, acesta a fost implicat într-un scandal cu soția sa, în urma căruia cei doi au fost condamnați la 31 de zile în folosul comunității și le-a fost impus un ordin de restricție pe o perioadă de 6 luni.
Cei doi s-au împăcat ulterior și au încălcat ordinul de restricție, plecând în luna de miere la scurt timp după nefericitul episod. La întoarcerea din vacanță, Hernandez a fost reținut de poliție și pus la dispoziția Curții de violență împotriva femeilor din Madrid, care ulterior l-a eliberat.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Bundesliga
#VOCE Pre-Mondial printre wursti, bere pilsner și rivalități locale
18/11/2022 LA 11:38
Bundesliga
Xabi Alonso revine în fotbalul din Germania. Va antrena o echipă de Champions League
05/10/2022 LA 18:31