Un tribunal din Madrid a acceptat recursul lui Lucas Fernandez, astfel încât fundașul lui Bayern Munchen nu va merge la închisoare, după ce inițial a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, potrivit presei din Spania.
Tribunalul din Madrid a decis să suspende condamnarea lui Hernandez pe o perioadă de 4 ani. Acesta va ajunge după gratii doar în cazul în care va comite o altă infracțiune în această perioadă.
De asemenea, Hernandez trebuie să plătească și o amendă de 96.000 de euro.
Bundesliga
Haaland a revenit cu gol după accidentare! Borna remarcabilă atinsă de norvegian în Bundesliga
27/11/2021 LA 17:39

De ce a fost condamnat Lucas Hernandez?

Lucas Hernandez a fost condamnat la jumătatea lunii octombrie, după ce a încălcat ordinul de restricție pe care l-a primit în urma unui conflict pe care l-a avut cu soția sa, dar și pentru că nu a efectuat cele 31 de zile în folosul comunității la care fusese condamnat.
În 2017, pe vremea când Hernandez evolua la Atletico Madrid, acesta a fost implicat într-un scandal cu soția sa, în urma căruia cei doi au fost condamnați la 31 de zile în folosul comunității și le-a fost impus un ordin de restricție pe o perioadă de 6 luni.
Cei doi s-au împăcat ulterior și au încălcat ordinul de restricție, plecând în luna de miere la scurt timp după nefericitul episod. La întoarcerea din vacanță, Hernandez a fost reținut de poliție și pus la dispoziția Curții de violență împotriva femeilor din Madrid, care ulterior l-a eliberat.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
26/11/2021 LA 14:47
Bundesliga
Scandal uriaș la Bayern din cauza unui sponsor! Scene incredibile la ultima ședință de consiliu
26/11/2021 LA 10:53