Lothar Matthaus, fostul mare jucător al celor de la Bayern Munchen, crede că fosta sa echipă arată o lipsă de respect pentru faptul că amână negocierile pentru prelungirea contractului lui Robert Lewandowski. Ajuns în 2014 de la Borussia Dortmund, atacantul polonez a devenit unul dintre cei mai mari marcatori din istoria clubului.
Actuala înțelegere a lui Lewandowski cu Bayern expiră la finalul sezonului viitor, iar campioana din Bundesliga nu i-a făcut vreo ofertă în acest sens atacantului polonez.
Lothar Mathaus nu este însă de acord și consideră că este o lipsă de respect față de cel mai bun marcator al lui Bayern faptul că nu a existat o ofertă de prelungire a contractului până în acest moment.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 19 ORE
"Dacă nu l-ai contactat pe Lewandowski pentru prelungirea contractului până acum, cred că e lipsă de respect. Așa ceva nu ar fi fost posibil sub comanda lui Uli Hoeness sau Kalle Rummenigge. Bayern se poate considera norocoasă pentru că Robert Lewandowski are un caracter grozav și este un profesionist desăvârșit. Sunt surprins că lucrurile nu avansează. Nu ar trebui să lași lucrurile și să aștepți, să vezi ce se va întâmpla", a spus Matthaus pentru Bild.
Citește și:

Robert Lewandowski, un nou sezon fabulos în tricoul lui Bayern

În ciuda faptului că Bayern amână negocierile pentru prelungirea contractului, Robert Lewandowski continuă să aibă prestații foarte bune în tricoul bavarezilor. În 26 de partide în Bundesliga, Lewandowski a marcat deja 29 de goluri, în timp ce în 8 partide în UEFA Champions League, polonezul a ajuns la 12 goluri în acest sezon.
În acest moment, Bayern Munchen se află pe primul loc în Bundesliga, cu 60 de puncte, și este calificată în sferturile UEFA Champions League, după ce a trecut în dublă mană de cei de la RB Salzburg, cu scorul de 8-2 la general.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
IERI LA 16:01
Bundesliga
Lewandowski, "captiv" la Bayern? Anunțul care nu lasă loc de interpretări făcut de șeful bavarezilor
IERI LA 12:11