Erling Haaland va pleca cel mai probabil de la Borussia Dortmund la finalul acestui sezon. Real Madrid pare favorită să obțină semnătura norvegianului, dar Manchester Cityeste și ea interesată și chiar i-a făcut o ofertă.
Presa engleză a scris că City e gata să-i ofere un salariu de 500.000 de £ pe săptămână, ceea ce l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din Premier League. Faptul că interesul "cetățenilor" este unul real a fost întărit de o declarație a lui Matthias Sammer, care a vorbit pentru Amazon Prime despre acest subiect, fără însă a preciza despre ce sumă e vorba.
"Când am văzut oferta pentru Haaland am leșinat. Parcă m fost lovit de un bici. Soția mea a trebuit să mă ridice", a glumit Sammer, citat de sport.es.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Matthias Sammer are cu siguranță informații reale despre situația lui Haaland, deoarece el ocupă în prezent funcția de consilier extern al celor de la Borussia Dortmund, sfătuindu-i constant pe șefii clubului cu privire la managementul echipei.
Citește și:

Haaland s-ar adapta la stilul lui Guardiola, consideră Matthias Sammer

Vorbind despre posibilitatea ca Haaland să ajungă la Manchester City, Matthias Sammer e de părere că norvegianul s-ar putea adapta filosofiei lui Pep Guardiola. Sammer îl cunoaște foarte bine pe antrenorul iberic din perioada în care cei doi au colaborat la Bayern și este convins că managerul lui City îl poate face pe Haaland să dea un randament maxim în angrenajul său.
"Guardiola și Haaland vor profita unul de celălalt. Guardiola, cu care am lucrat trei ani la Bayern, are o anumită viziune asupra jocului, dar cred că o poate adapta și la un atacant ca Erling. Totuși, va trebui să învețe și de la jucător. Trebuie să se adapteze amândoi, va fi interesant", a adăugat Sammer.
E de așteptat ca viitorul lui Haaland să fie anunțat în perioada imediat următoare. Atacantul are o clauză de eliberare de numai 75 de milioane de €, dar presa germană a anunțat că aceasta va expira în aprilie, astfel că echipele care vor să-l cumpere trebuie să se grăbească.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50