Internaționalul polonez este golgheterul Bundesliga din acest sezon de până acum, cu 24 de goluri în 21 de partide, iar Lewandowski este de părere că mai are un cuvânt de spus în fotbalul mare.
"Atâta timp cât joc fotbal, vreau să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să-mi păstrez pasiunea și dragostea pentru acest joc. Restul este un bonus și va veni de la sine", a precizat Lewandowski, pentru publicația poloneză Pilka Nozna.
Erling Haaland este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști ai lumii la ora actuală. Norvegianul a acordat recent un interviu pentru presa din țara natală, în care a dezvăluit printre altele și pe cine ar fi votat la Gala FIFA Best. Atacantul Borussiei nu a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit că l-ar fi plasat pe Robert Lewandowski pe primul loc, iar pe Benzema și Messi pe locurile 2 și 3.
Bundesliga
Borussia Dortmund a anunțat că se desparte de antrenorul Marco Rose
20/05/2022 LA 11:18

Avertismentul lui Lewandowski pentru Haaland

Atacantului polonez i s-a solicitat părerea în legătură cu Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, care i-ar putea călca pe urme în ceea ce privește numărul de goluri.
Vârful de 33 de ani a recunoscut calitatea norvegianului, dar Lewandowski este de părere că nu este corectă o comparație între cei doi. Polonezul a precizat faptul că jocul său a evoluat și este diferit față de cum era la vârsta lui Haaland (21 de ani).
"Haaland este alt tip de jucător față de mine. Este puternic și rapid, iar jocul lui se bazează pe aceste calități, însă eu sunt diferit, nu știu cum se va dezvolta el ca jucător. Doar pentru că cineva are potențial uriaș, nu înseamnă că va deveni star pentru mulți ani. Nu îmi place să compar pe cineva de 33 de ani cu unul de 21. Fiecare se dezvoltă într-un anumit ritm, dar, cu siguranță Haaland este un jucător grozav și este o plăcere să-l urmărești", a precizat polonezul, potrivit bavarianfootballworks.
CITEȘTE ȘI:
Atacantul de 21 de ani a fost întrebat cu cine ar fi votat la Gala FIFA Best, unde forul mondial acordă anual mai multe premii, cel mai important fiind cel de "Fotbalistul Anului". Haaland nu a avut drept de vot (Votează doar selecționerii și căpitanii echipelor naționale dintre oamenii implicați în fenomen. Un cuvânt de spus în desemnarea câștigătorului au și jurnaliștii, dar și fanii), dar nu a stat prea mult pe gânduri la această întrebare, răspunzând că l-a fi plasat pe Robert Lewandowski pe prima poziție.
"Este o întrebare bună. Dacă vorbim despre anul trecut, l-a pune pe Robert Lewandowski pe primul loc. Apoi, din punctul meu de vedere, urmează Benzema, care a fost fantastic, dar și Messi a fost la înălțime. Așa că Benzema și Messi împart locul doi și trei", a spus Haaland, citatde as.com.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54