Articol scris de Andrei Nicolae
Campionul mondial a vorbit într-un interviu acordat celor de la Merkur despre trei momente în care ar fi putut părăsi Bayern, dar și despre viitorul său pe Allianz Arena.
Jucătorul de 32 de ani a jucat de-a lungul întregii sale cariere pentru Bayern Munchen, adunând 624 de partide pentru echipa mare, în cadrul cărora a marcat 227 de goluri și a oferit 241 de pase decisive.
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01
Muller nu și-a dorit întotdeauna să rămână la Bayern și a vorbit pentru Merkur despre trei momente în care aproape a părăsit gruparea din Bavaria. Cel mai important a fost în perioada în care Louis van Gaal antrena la Manchester United, iar gruparea de pe Old Trafford a trimis o ofertă imensă pentru atacantul lui Bayern:
"Bayern a refuzat clar tot acest lucru, în ciuda acesteri oferte imense din partea lui United. [Dar a fost un] vot imens de încredere din partea lui Bayern." Tehnicianul olandez lucrase în trecut cu Muller la Bayern în perioada 2009-2011 și a vrut să îl aducă în mandatul său din Premier League.
Citește și:

Muller, blocat din drumul spre Hoffenheim

Thomas a fost de asemenea aproape de a semna cu Hoffenheim la începutul carierei sale, când încerca să își găsească un loc în prima echipa a grupării bavareze: "A fost destul de aproape la momentul acela. Din fericire, uitându-mă înapoi, Hermann Gerland [antrenorul echipei secunde a lui Bayern de la momentul acela] s-a luptat din răsputeri și a prevenit transferul."
Ultimul moment în care Muller aproape a părăsit Bayern a fost în mandatul lui Niko Kovac, când campionul mondial nu a fost folosit atât de des de către tehnicianul croat: "De vreme ce nu am primit timpul de joc pe care mi l-aș fi dorit în acea perioadă, am avut o conversație alături de club despre toate posibilitățile."
Muller a vorbit și despre noul său contract și nu exlude o eventuală despărțire de bavarezi, după ce contractul său expiră în 2024: "Mă simt bine legat de asta, nu simt vreo presiune și am o varietate mare de opțiuni."
Muller a devenit în urmă cu doi ani cel mai decorat jucător neamț din istorie, reușind să devanseze recordul lui Bastian Schweinsteiger de 26 de trofee.
Atacantul lui Bayern a reușit să obțină 31 de trofee, printre care 11 titluri de campion, șase Cupe ale Germaniei, șapte Supercupe ale Germaniei, două trofee Champions League, două Supercupe ale Europei, două Campionate Mondiale ale Cluburilor și o Cupa Mondială, alături de Germania.
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53
Fotbal
Louis van Gaal a dezvăluit că suferă de cancer! "Jucătorii mei nu au știut acest lucru"
04/04/2022 LA 07:51