Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nagelsmann, răsfățat la Bayern! Oficialii au perfectat un transfer de 35 de milioane de €

Nicu Savin

Publicat 06/04/2022 la 14:13 GMT+3

Bayern Munchen a perfectat transferul lui Ryan Gravenberch, mijlocașul central al lui Ajax, care va intra în top 10 al celor mai scumpi jucători din istoria clubului de pe Allianz Arena.

Julian Nagelsmann warnt vor der TSG Hoffenheim

Credit imagine: SID

Bayern Munchen nu este o echipă foarte activă în perioadele de mercato, dar vara care vine se anunță una extrem de interesantă pentru campioana Germaniei. Oficialii de pe Allianz Arena pregătesc schimbări masive în lotul lui Nagelsmann, mai ales că mulți jucători vor pleca la finalul acestui sezon sau în 2023.
Conform Bild, un prim pas în acest sens a fost deja făcut, Bayern perfectând deja transferului lui Ryan Gravenberch. Deși are numai 19 ani, olandezul i-a determinat pe cei de la Bayern să accepte suma de 35 de milioane de € cerută de Ajax.
Astfel, mijlocașul central devine al 7-lea cel mai scump transfer din istoria bavarezilor, la egalitate cu Mats Hummels sau Benjamin Pavard.
Citește și:

Bayern s-a înțeles cu Ajax pentru transferul lui Ryan Gravenberch

Ryan Gravenberch este un produs 100% al celebrei Academii de la Ajax și unul dintre cei mai talentați jucători din noua generației a fotbalului olandez. În ciuda vârstei fragede, mijlocașul a fost un om indispensabil în echipa lui Ten Hag în acest sezon, jucând 38 de meciuri în toate competițiile. Gravenberch este deja o certitudine și pentru naționala Olandei, pentru care a bifat 10 apariții, reușind și un gol.
Gravenberch nu este un marcator (are doar două goluri în acest sezon), dar capacitatea sa creatoare și modul în care se apără l-au determinat pe Julian Nagelsmann să insiste pentru aducerea sa.
Gravenberch a fost dorit în egală măsură de mai multe cluburi de top din Europa, dar Bayern a avut în cele din urmă câștig de cauză. Sursa citată menționează că olandezul a fost convins în urma discuțiilor directe pe care le-a avut cu Nagelsmann, care i-ar fi explicat cât de important va fi pentru viitorul clubului german.
Odată bătută palma pentru transferul lui Gravenberch, Bayern va continua negocierile cu încă un jucător de la Ajax. Este vorba despre Noussair Mazraoui, un fundaș dreapta aflat și pe lista Barcelonei. Marocanul sea flă în ultimul an de contract cu Ajax și nu va prelungi, ceea ce-l trasnformă într-un fotbalist extrem de atractiv pentru orice club.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo