Directorul executiv al lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, a confirmat faptul că Niklas Sule va părăsi clubul la finalul sezonului.
Fundașul central de 26 de ani părăsește clubul la vară în condițiile în care a refuzat ultima ofertă venită din partea campioanei Germaniei pentru prelungirea înțelegerii.
Oliver Kahn a clarificat situația fundașului, într-o conferință de presă susținută astăzi: "Nu a acceptat oferta noastră. Avem o anumită responsabilitate pentru ofertele pe care le facem. Este normal să nu ajungem întotdeauna la un consens."
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bayern a plătit 20 de milioane de euro pentru transferul lui Sule în 2017. A evoluat în 158 de partide pentru bavarezi, reușind 6 goluri și 4 pase decisive.
În toată această perioadă, internaționalul german a fost un punct fix în apărarea bavarezilor, mai puțin în sezonul 2019-2020, când a fost mult timp accidentat.
CITEȘTE ȘI:

Sule, care liberă spre Barcelona

Bild menționează că șefii grupării blaugrana au luat deja legătura cu agenții lui Sule și sunt șanse mari ca acesta să fie tentat de o mutare la Barcelona, deși cu siguranță va avea și alte oferte. În urmă cu câteva săptămâni au apărut informații că Suleeste în negocieri cu Newcastle, care îi promite un salariu uriaș, multe peste ce câștigă momentan în Bundesliga (3,2 milioane de € pe an).
Acest sezon este în mare parte compromis, astfel că oficialii de pe Camp Nou, împreună cu staff-ul tehnic, lucrează în perspectivă, încercând să identifice cele mai bune variante de întărire a echipei în vară. Compartimentul defensiv prezintă cele mai mari probleme și e aproape sigur că Barcelona va aduce un fundaș central de mare valoare.
Niklas Sule este primul pe listă. Fundașul de 1,95 metri al lui Bayern se află în ultimele 6 luni de contract și nu va semna un nou acord, astfel că Bayern va pierde pentru al 2-lea an la rând un jucător important fără să încaseze niciun ban. În vara anului trecut, David Alaba a ajuns la Real Madrid exact în aceleași condiții.
Barcelona a realizat în această iarnă două transferuri. Dani Alves și Ferran Torres sunt primii jucători ajunși pe Camp Nou în era Xavi, dar există posibilitatea ca până la finalul perioadei de mercato să mai vină câteva întăriri.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01