Erling Haaland este atacantul momentului în fotbalul european, iar de mai bine de un an, foarte multe cluburi de top din Europa și-au arătat interesul pentru atacantul norvegian al celor de la Borussia Dortmund. Echipe precum Real Madrid, Manchester City, Barcelona sau Manchester United sunt interesate de semnătura atacantului de 21 de ani.
Cu toate acestea, Bayern Munchen nu se află printre cluburile interesate să îl cumpere pe Haaland de la Dortmund. După ce președintele Herbert Hainer a spus în urmă cu câteva zile că Bayern nu va face demersuri în ceea ce privește un eventual transfer, a venit rândul lui Oliver Kahn, fostul mare portar al bavarezilor, să spună că nu este nevoie de Haaland la Munchen.
Întrebat de norvegian în cadrul unui interviu acordat publicației Suddeutsche Zeitung, Kahn a fost foarte sincer și a spus: "Îl avem pe Robert Lewandowski. El mai poate marca câte 30-40 de goluri pentru câteva sezoane bune".
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13

Bayern Munchen se pregătește să cumpere din Premier League

Dacă Haaland nu prezintă interes pentru Bayern Munchen, Raphinha, atacantul celor de la Leeds United, are șanse foarte mari să ajungă la Bayern Munchen în această iarnă. Potrivit presei din Brazilia, Bayern Munchen pregătește o ofertă de 50 de milioane de euro pentru atacantul lui Leeds. Din această sumă ar urma să beneficieze și fostul club al lui Raphinha, Avai, care va încasa 1,5 milioane de euro.
Deși nimeni nu a prevăzut până acum o plecare a lui Raphinha în ianuarie de la Leeds (locul 16 în Premier League), se pare că bavarezii fac eforturi uriașe pentru a-l aduce în Bundesliga. Brazilianul a fost unul dintre cei mai importanți și influenți jucători din lotul lui Bielsa de când a ajuns pe Elland Road și deși nu își permit să-l piardă la jumătatea sezonului din punct de vedere sportiv, pentru Leeds ar fi o lovitură pe plan financiar.
Sud-americanul a înscris 8 goluri în Premier League, oferind și o pasă de gol. Brazilianul este fără doar și poate principalul motiv pentru care Leeds nu se află acum pe un loc de retrogradare. Presa din Anglia scrie că Leeds nu ar dori ca mutarea să se realizeze, mai ales în iarnă, asta pentru că trupa lui Bielsa vrea să evite pe cât posibil locurile retrogradabile. Raphinha mai are contract cu Leeds până pe 30 iunie 2024.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Bundesliga
Robert Lewandowski a dat recital și la Koln, iar Bayern a câștigat la scor
15/01/2022 LA 17:13
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49