Erling Haaland poate fi subiectul unuia dintre cele mai spectaculoase trasnferuri în vara anului viitor sau poate chiar mai repede, în perioada de mercato din ianuarie. Norvegianul etse pe lista mai multor cluburi de top și e greu de crezut că oficialii Borussiei Dortmund vor putea face ceva pentru a-l păstra.
Totuși, șefii "galben-negrilor" pot răsufla ușurați măcar dintr-un punct de vedere și anume că Haaland nu va fi adversarul Borussiei în Bundesliga. Bayern Munchen a confirmat oficial că atacantul nu reprezintă un punct de interes.
"Nu ne interesează Erling Haaland. Îl avem deja pe Robert Lewandowski, cel mai bun atacant din lume", a spus președintele bavarezilor, Herbert Hainer, citat de Mundo Deportivo.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
Prin vocea oficialilor, campioana Germaniei a lăsat mereu să se înțeleagă că monitorizează atent situația lui Haaland, dar șansele ca norvegianul să ajungă pe Allianz Arena au scăzut considerabil din momentul în care s-au aflat pretențiile financiare exagerate ale agentului său, celebrul Mino Raiola.
Citește și:

Borussia a confirmat interesul lui Real Madrid pentru Haaland

Chiar dacă Barcelona, PSG sau marile forțe din Premier League sunt pe urmele lui Haaland, șefii Borussiei Dortmund au confirmat că Real Madrid s-a interesat concret de atacant.
"Știm că toate marile cluburi din Europa îl doresc, în special Real Madrid. Confirm interesul mare al lui Real pentru Haaland", a spus CEO-ul lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke.
În urmă cu aproximativ o săptămână, Mino Raiola s-a întâlnit cu Joan Laporta, ceea ce a întărit ideea că Haaland ar putea ajunge la Barcelona. Totuși, problemele financiare ale catalanilor ar putea împiedica transferul atacantului pe Camp Nou, Real Madrid fiind o destinație mult mai probabilă pentru norvegian.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22