Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul club de top care iese din cursa pentru Haaland: "Nu ne interesează, avem cel mai bun atacant"

Nicu Savin

Publicat 20/12/2021 la 12:08 GMT+2

Erling Haaland este printre cei mai curtați jucători din lume, dar există și cluburi importante care nu se gândesc la achiziționarea atacantului. Prima echipă de renume care a oficializat acest lucru este Bayern Munchen, președintele Herbert Hainer declarând că norvegianul nu este pe lista bavarezilor pentru că pe postul său joacă Robert Lewandowski, considerat cel mai bun atacant din lume.

Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland reacts after the end of the German first division Bundesliga football match Borussia Dortmund vs SpVgg Greuther Fuerth in Dortmund, on December 15, 2021.

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland poate fi subiectul unuia dintre cele mai spectaculoase trasnferuri în vara anului viitor sau poate chiar mai repede, în perioada de mercato din ianuarie. Norvegianul etse pe lista mai multor cluburi de top și e greu de crezut că oficialii Borussiei Dortmund vor putea face ceva pentru a-l păstra.
Totuși, șefii "galben-negrilor" pot răsufla ușurați măcar dintr-un punct de vedere și anume că Haaland nu va fi adversarul Borussiei în Bundesliga. Bayern Munchen a confirmat oficial că atacantul nu reprezintă un punct de interes.
"Nu ne interesează Erling Haaland. Îl avem deja pe Robert Lewandowski, cel mai bun atacant din lume", a spus președintele bavarezilor, Herbert Hainer, citat de Mundo Deportivo.
Prin vocea oficialilor, campioana Germaniei a lăsat mereu să se înțeleagă că monitorizează atent situația lui Haaland, dar șansele ca norvegianul să ajungă pe Allianz Arena au scăzut considerabil din momentul în care s-au aflat pretențiile financiare exagerate ale agentului său, celebrul Mino Raiola.
Citește și:

Borussia a confirmat interesul lui Real Madrid pentru Haaland

Chiar dacă Barcelona, PSG sau marile forțe din Premier League sunt pe urmele lui Haaland, șefii Borussiei Dortmund au confirmat că Real Madrid s-a interesat concret de atacant.
"Știm că toate marile cluburi din Europa îl doresc, în special Real Madrid. Confirm interesul mare al lui Real pentru Haaland", a spus CEO-ul lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke.
În urmă cu aproximativ o săptămână, Mino Raiola s-a întâlnit cu Joan Laporta, ceea ce a întărit ideea că Haaland ar putea ajunge la Barcelona. Totuși, problemele financiare ale catalanilor ar putea împiedica transferul atacantului pe Camp Nou, Real Madrid fiind o destinație mult mai probabilă pentru norvegian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo