"Este un atacant excelent și un jucător foarte interesant pentru viitor, dar este departe de șansele noastre", a declarat Oliver Kahn, președintele consiliului de administrație al lui Bayern. Campioana Germaniei a părut pentru multă vreme o posibilă destinație pentru Haaland, mai ales pentru că bavarezii nu au început discuțiile de prelungire a contractului cu Robert Lewandowski, înțelegere care expiră în 2023.
Potrivit presei din Germania, starul polonez nu a fost deloc încântat de faptul că Bayern a acceptat să fie trecută pe lista echipelor care îl vrea pe norvegian. Totuși, se pare că polonezul poate sta liniștit din acest punct de vedere. Oliver Kahn, președintele consiliului de administrație de la Munchen, a transmis că transferul atacantului de la Borussia Dortmund iese din posibilitățile economice ale lui Bayern.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 17 ORE

Bayern iese din cursa pentru Erling Haaland

"Este un atacant excelent și un jucător foarte interesant pentru viitor, dar este departe de posibilitățile noastre", au fost cuvintele lui Kahn în cadrul emisiunii Doppelpass de la postul de televiziune Sport1. "Sunt dimensiuni financiare care depășesc imaginația noastră", a adăugat șeful bavarez.
În ceea ce-l privește pe Lewandowski, Kahn a adăugat: "Ne dorim ca el să rămână la FC Bayern cât mai mult timp posibil". Cu toate acestea, Bayern ar fi avut, de asemenea, "doi ani foarte dificili" și ar fi "suferit" din punct de vedere financiar. Pentru club, a explicat Kahn, "sunt în joc și aspecte economice". Mai ales că Lewandowski va fi pe cale să împlinească 35 de ani atunci când contractul său se va încheia în vara anului 2023. "Ne gândim la asta și din cauza vârstei sale. De aceea, totul durează un pic mai mult", a conchis fostul portar.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50