Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul mare club care iese din cursa pentru Erling Haaland! Anunțul presei internaționale

Irina Aldea

Publicat 17/04/2022 la 20:34 GMT+3

Erling Haaland este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști ai momentului, pe urmele sale aflându-se în ultimul an câteva dintre cele mai mari cluburi din fotbalul european. Potrivit presei internaționale, Bayern s-a retras din cursa pentru semnătura norvegianului.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

"Este un atacant excelent și un jucător foarte interesant pentru viitor, dar este departe de șansele noastre", a declarat Oliver Kahn, președintele consiliului de administrație al lui Bayern. Campioana Germaniei a părut pentru multă vreme o posibilă destinație pentru Haaland, mai ales pentru că bavarezii nu au început discuțiile de prelungire a contractului cu Robert Lewandowski, înțelegere care expiră în 2023.
Potrivit presei din Germania, starul polonez nu a fost deloc încântat de faptul că Bayern a acceptat să fie trecută pe lista echipelor care îl vrea pe norvegian. Totuși, se pare că polonezul poate sta liniștit din acest punct de vedere. Oliver Kahn, președintele consiliului de administrație de la Munchen, a transmis că transferul atacantului de la Borussia Dortmund iese din posibilitățile economice ale lui Bayern.
CITEȘTE ȘI:

Bayern iese din cursa pentru Erling Haaland

"Este un atacant excelent și un jucător foarte interesant pentru viitor, dar este departe de posibilitățile noastre", au fost cuvintele lui Kahn în cadrul emisiunii Doppelpass de la postul de televiziune Sport1. "Sunt dimensiuni financiare care depășesc imaginația noastră", a adăugat șeful bavarez.
În ceea ce-l privește pe Lewandowski, Kahn a adăugat: "Ne dorim ca el să rămână la FC Bayern cât mai mult timp posibil". Cu toate acestea, Bayern ar fi avut, de asemenea, "doi ani foarte dificili" și ar fi "suferit" din punct de vedere financiar. Pentru club, a explicat Kahn, "sunt în joc și aspecte economice". Mai ales că Lewandowski va fi pe cale să împlinească 35 de ani atunci când contractul său se va încheia în vara anului 2023. "Ne gândim la asta și din cauza vârstei sale. De aceea, totul durează un pic mai mult", a conchis fostul portar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo