Presa din Polonia a anunțat la începutul acestei săptămâni că Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu cei de la Barcelona. Jurnaliștii publicației TVP Sport au scris că atacantul polonez a avut o întâlnire prin videoconferință cu oficialii catalanilor, cu care a negociat contractul pe care urmează să-l semneze.
Ulterior, conform sursei citate, Robert Lewandowski, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 50 de milioane de euro, i-ar fi comunicat lui Oliver Kahn, președintele lui Bayern Munchen, că a luat decizia de a pleca de la club.
În plus, potrivit jurnalistului Sebastian Staszewski, polonezul va semna cu Barcelona un contract valabil 3 ani, urmând a încasa o sumă importantă de bani. Prin transferul pe Camp Nou, Lewandowski ar fi refuzat câteva oferte de top, pe urmele sale aflându-se și PSG, Liverpool și Manchester City.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
26/05/2022 LA 06:45
După aceste dezvăluiri ale presei poloneze, oficialii campioanei din Bundesliga au reacționat, declarând că nu sunt deloc îngrijorați cu privire la viitorul lui Lewandowski.
Citește și:

Reacția celor de la Bayern Munchen privind transferul lui Lewandowski la Barcelona

Șefii lui Bayern Munchen sunt calmi în ceea ce privește viitorul lui Robert Lewandowski. Oliver Kahn a oferit o declarație pentru ziarul Munchner Merkur în care a spus că zvonurile care îl dau pe fotbalist ca și transferat la alte echipe din Europa nu îi îngrijorează pe bavarezi.
Președintele campioanei Germaniei a spus că nu există nicio presiune cu privire la negocierile cu Lewandowski, cu care încă poartă discuții despre viitorul său.
"Nu sunt deloc îngrijorat de aceste situații. De fapt, sunt foarte relaxat. Vocile din afară nu ne presează. Atâta timp cât durează discuțiile, sunt calm. Nu vom permite să se pună presiune din exterior", a spus Oliver Kahn, citat de publicația catalană Sport.
Robert Lewandowski este jucătorul lui Bayern din 2014, adunând 369 de meciuri pentru bavarezii în tricoul cărora a reușit 340 de goluri și 69 de pase decisive. Contractul polonezului cu echipa bavareză este valabil până în vara anului 2023.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04