Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, propunere total neaşteptată pentru Haaland. Oferta pe care Dortmund o va accepta cu ochii închişi

Alex Masgras

Publicat 11/02/2022 la 12:58 GMT+2

Real Madrid face un pas important pentru aducerea lui Erling Haaland pe Santiago Bernabeu. Madrilenii au o propunere foarte interesantă pentru Dortmund, care ar beneficia de serviciile atacantului încă un sezon și jumătate.

Wird dem BVB gegen Leverkusen fehlen: Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid îl dorește foarte mult pe Erling Haaland și vrea să intre în pole-position pentru semnătura atacantului norvegian. Potrivit publicației "Ruhr Nachrichten", citată de Marca, liderul din La Liga are o propunere extrem de interesantă pentru clubul german.
În această vară, Borussia Dortmund ar urma să primească suma de transfer în avans pentru Erling Haaland, iar nemții îl vor putea păstra pe norvegian pentru încă un sezon. Astfel, Haaland ar urma să ajungă pe Bernabeu abia în vara anului 2023. Motivul? Real Madrid nu vrea să aglomereze atacul echipei, iar sosirea lui Haaland în 2023 s-ar potrivi cu sfârșitul contractului lui Karim Benzema. Actuala înțelegere a atacantului francez cu madrilenii expiră la finalul sezonului viitor.
Citește și:

Haaland, unul dintre cei mai în formă atacanți ai Europei

Erling Haaland a atras atenția celor mai importante cluburi din Europa, încă de la debutul său în tricoul Borussiei Dortmund. În acest sezon din Bundesliga, în doar 14 partide, norvegianul a marcat 16 goluri și a oferit 5 pase de gol.
În acest moment, Haaland este pentru a doua oară indisponibil în acest sezon. Pe 22 ianuarie, norvegianul a părăsit terenul în partida cu Hoffenheim, acuzând probleme musculare. El nu a jucat în înfrângerea de pe teren propriu cu Bayer Leverkusen de weekend-ul trecut și este foarte probabil să rateze și întâlnirea cu Union Berlin de duminică.
Cu toate acestea, momentul revenirii pe teren a lui Haaland nu este departe. Pe 4 februarie, el a postat un mesaj sugestiv pe contul său de Twitter, iar presa din Germania anunță că obiectivul lui Dortmund este de a îl recupera pe norvegian pentru partida de joia viitoare din Europa League cu Rangers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo