Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid și Bayern vor un jucător din Bundesliga! Clubul vrea 100 de milioane de euro pentru el

Bianca Dumitru

Publicat 06/03/2022 la 12:32 GMT+2

Moussa Diaby este unul dintre jucătorii care le-au atras atenția celor de la Real Madrid. Șefii lui Bayer Leverkusen nu vor să-i dea drumul pentru o sumă mai mică de 100 de milioane de euro. Francezul de 22 de ani este dorit și în Premier League, la Newcastle.

Moussa Diaby (links) und Florian Wirtz sorgen für gute Stimmung bei der Werkself

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are deja câteva ținte importante pe piața de mercato pentru vara acestui an, cum ar fi Kylian Mbappe și Erling Haaland, însă "galacticii" mai sunt cu ochii și pe Moussa Diaby, jucătorul lui Bayer Leverkusen.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani s-a făcut remarcat în acest sezon prin evoluțiile sale, reușind 15 goluri și 9 pase decisive în toate competițiile, și le-a stârnit interesul nu doar celor de la Real Madrid, ci și șefilor de la Bayern Munchen.
Francezul, care mai are contract cu nemții până în 2025, are o cotă de piață de 45 de milioane de euro, dar oficialii lui Leverkusen vor să profite de interesul marilor cluburi pentru el. Astfel, potrivit L'Equipe, germanii ar fi transmis că nu vor accepta nicio ofertă mai mică de 100 de milioane de euro pentru Diaby.
De-a lungul carierei, atacantul crescut de PSG a mai evoluat la Crotone, sub formă de împrumut, înainte ca Bayer să-l transfere în 2019 pentru 15 milioane de euro.
Citește și:

Diaby, dorit și de Newcastle

Fotbalistul de 22 de ani le-a atras atenția și celor de la Newcastle, care ar fi pregătit o ofertă de 60 de milioane de euro pentru Diaby, pe care l-au urmărit în acest weekend, în meciul dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen.
Potrivit presei din Anglia, francezul se află de multă vreme în vizorul englezilor, care vor să-și manifeste tot mai puternic dorința de a-l transfera pentru că se tem de apariția altor cluburi interesate și, implicit, de creșterea sumei dorite de nemți.
Jurnaliștii publicației Daily Mail notează că șefii lui Newcastle au discutat deja în ianuarie cu cei de la Leverkusen, care le-au dat de înțeles că vor o sumă apropiată de cea pentru care Chelsea l-a transferat în 2020 pe Kai Havertz (80 de milioane de euro) sau chiar mai mare.
Cei de la Newcastle vor să-și întărească linia ofensivă, iar Diaby ar putea să-i ajute în acest sens. Englezii mai sunt cu ochii și pe jucătorul lui Everton, Dominic Calvert-Lewin, cotat de site-ul transfermarkt.com la 45 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo