Erling Haaland s-a accidentat în meciul cu Hoffenheim de la finalul lunii ianuarie și este indisponibil în prezent pentru meciurile Borussiei Dortmund.
Norvegianul de 21 de ani era așteptat să revină pe teren la începutul acestei luni, însă antrenorul nemților a declarat că Haaland nu este pregătit să se întoarcă pe gazon. Marco Rose a spus că atacantul va rata și duelul cu Mainz, staff-ul tehnic al galben-negrilor luând decizia de a nu-i forța revenirea.
"Erling continuă să aibă probleme. Nu se simte ok, încă nu se simte clar în mișcările sale. Este o poveste vagă. Ideea este că nu vrem să provocăm o recidivă. Nici el nu vrea asta. Nu vrem să ne jucăm cu sănătatea lui. Trebuie să fiu sincer. Este posibil să mai dureze câteva zile până când va reveni", a declarat Marco Rose, citat de As.com.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Marco Rose! Cine va antrena echipa din noul sezon
ACUM 10 ORE
În acest sezon, Erling Haaland a adunat 20 de apariții în tricoul Borussiei Dortmund, pentru care a reușit să înscrie 23 de goluri.
Citește și:

"Un pericol serios pentru viitorul său club"

Accidentarea lui Erling Haaland a fost comentată de jurnaliștii din Spania. Sursa citată a amintit că atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 150 de milioane de euro a mai avut o accidentare în acest sezon.
Și atunci norvegianul a avut probleme musculare, iar cei de la As.com consideră că fotbalistul este printre cei mai fragili atacanți din lume, lucru care poate fi alarmant pentru cluburile care se află pe urmele sale.
"Este izbitor că fiecare dintre accidentările sale au fost de natură musculară. Haaland are în total 87 de zile de accidentare până acum, în acest sezon. Este mai mult decât dublu față de sezonul 2020/21, în care a lipsit doar 36 de zile.
În toate cele patru sezoane ale sale ca profesionist, numărul total de zile în care a fost indisponibil s-a ridicat la 185. Cifrele astea arată că Haaland, pe lângă faptul că promite ca jucător, este și unul dintre cei mai fragili atacanți de pe planetă. Și, în acest fel, e un pericol serios pentru viitorul său club", au notat jurnaliștii iberici.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22